Gaat ook de iPhone 6 waterdicht worden?

iPhone-6-waterdicht

Het is zeker een nieuwe trend, ooit ingezet door Sony in de Xperia lijn: een smartphone stof- en waterdicht maken. Naast dat het misschien leuke opties met zich mee brengt (onder water foto’s maken), is het ook zeker handig. Jaarlijks zijn er namelijk toch zeker wel mensen die hun telefoon door waterschade verliezen, en dat zou zo dus minder gaan worden. Ook die kleine zandkorreltjes zouden hiermee afgeweerd worden door een smartphone.

Bij de iPhone 5s werd er niet zo veel gesproken over de waterdichtheid, maar nu eigenlijk alle andere concurrenten (Sony, HTC, Samsung, LG) hun telefoon waterdicht maken, wordt het misschien ook tijd voor Apple met de iPhone 6 om te beginnen.

Er is nu namelijk een foto verschenen van een telefoon, waarschijnlijk een iPhone 6 (of een dummy daarvan), die onder het water ligt. Aan de knop is te zien dat het hier niet om een iPhone 5s gaat, deze knop heeft namelijk een gouden ring. Of dit daadwerkelijk de iPhone 6 is, is niet te zeggen en verwacht dat ook maar niet. Het zal hier om een dummy gaan. Maar dat neemt nog niet weg dat er een grote kans bestaat dat de iPhone 6 waterdicht gaat worden, die kans is zeker aanwezig en zal in de komende maanden vast wel vaker terugkomen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x