Nieuwe foto LG G3 verhuld glanzende achterkant

lgg3-glans

Qua design is er eigenlijk niks meer nieuws te zien van de LG G3. We hebben al meerdere malen foto’s van dit toestel voorbij zien komen, in een hoesje en zonder. Nu is het vlaggenschip van LG nog een keer opgedoken, ingestuurd bij de mensen van Phonearena.

Op de afbeelding kan je nu goed de achterkant zien, en zie je dat hij ook een beetje glimmend is, en het lijkt erop dat het toestel wel van ‘premium’ behuizing gemaakt is. De persoon die deze afbeelding daar instuurde vermeldde daar ook bij dat het gaat om een 5.5 inch scherm en dat de achterkant verwijderbaar is om zo bij de batterij te kunnen komen.

Op de foto zie je een zwarte en witte variant met de achterkant naar boven gericht, en daarvoor ligt waarschijnlijk een gouden versie van de G3. Dit zouden waarschijnlijk ook de drie kleuren zijn waarin de LG G3 na de lancering verkrijgbaar in is. Eind deze maand, 27 mei, is het zover, dan is er een persevenement van LG en zal deze G3 onthuld gaan worden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x