‘Samsung Galaxy S5 Prime krijgt een 5.2 inch QHD scherm’

Galaxy-producten

Volgens iemand die gewerkt heeft aan de ‘Kids Mode’ van de Samsung Galaxy S5, zou de Galaxy S5 Prime een 5.2 inch scherm gaan krijgen met een 2560 x 1440 pixels resolutie ipv de 5.1 inch die de normale S5 heeft. De Prime versie heeft de codenaam Galaxy S5 G906 (SM-G906) en wordt zelf binnen Samsung met de naam KQ (Lentis) aangeduid.

Dan zijn er nog andere Samsung producten waarvan beweerd wordt die er komen met hun scherm grootte en de resolutie. Zo zou de nieuwe Galaxy Mega (K Mega/Vasta) een 6 inch scherm krijgen met een HD resolutie, en de Galaxy S5 mini (K Mini/Atlantic) een 4.5 inch scherm met ook een HD resolutie.

Na de aankondiging van de Samsung Galaxy S5 werd er gesproken over het feit dat Samsung toch geen QHD in de S5 gestopt had, hier lijkt Samsung nu dus zeker op terug gekomen zijn met de aanstaande lancering van (waarschijnlijk) de S5 Prime.

Galaxy-producten

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x