‘Apple iPhone 6 4.7 inch komt al in augustus op de markt’

Apple-iPhone-6-Pro-concept

Apple zou het weer eens anders gaan doen: de iPhone 6 zou al in augustus op de markt gaan komen, en dat is een maand voor de verwachting. Dit weten bronnen binnen Apple te zeggen en het doorgaans betrouwbare Reuters. Het zou hier echter alleen nog gaan om de iPhone 6 met een 4.7 inch scherm, flink groter dan het 4 inch scherm van de iPhone 5s overigens.

Snel hierna zou er een andere iPhone 6/iPhone Air aangekondigd gaan worden; de iPhone met een 5.5 inch scherm; de iPhablet. Deze iPhablet zou al in september komen, ook al gingen er geruchten dat die pas in 2015 zou gaan komen omdat er problemen zouden zijn met de accu.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x