HTC M8 met dual LED flits foto gelekt

htcm8dualled

Er is een foto opgedoken met daarin de opvolger van de HTC One, de zogenaamde HTC M8. Op de foto kan je zien dat het toestel hetzelfde uiterlijk heeft als de One, maar wel een extra cameralens. Waar deze precies voor is, is onduidelijk, maar je kan verwachten dat die er is om achteraf foto’s te bewerken en focussen.

Als de afbeelding verder klopt, dan zie je ook dat de M8 hetzelfde ontwerp krijgt als de One. Je ziet hetzelfde aluminium ontwerp met dunne plastic lijntjes waar antennes signalen op kunnen vangen. Als je heel precies kijkt, dan zie je nog een klein verschil: de tweede microfoon zit niet meer links maar rechts.

Het is de eerste keer dat er een foto van de opvolger van de HTC One opduikt. Er gingen al geruchten rond dat de telefoon een tweede camera zou hebben, en die lijken hiermee iets meer bevestigd te worden. Verder gaat het scherm waarschijnlijk groter worden, nu 5 inch, doordat de knoppen op het scherm worden geplaatst in plaats van onder het scherm. Hierdoor veranderd het verdere formaat van de telefoon niet.

Verder komen er niet heel erg veel verbeteringen: het scherm blijft full HD en het krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 800 processor (wat al niet meer de snelste is). De M8 zou snel gepresenteerd worden, namelijk binnen nu en enkele weken. De precieze specificaties worden dan eindelijk bekend en ook de naam, want die is ook nog onzeker.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x