Huawei Ascend P7 afbeelding opgedoken

Huawei-P7

De tijd van het jaar dringt weer aan waar bedrijven hun nieuwe vlaggenschepen bekend zullen gaan maken. Zo is er de Samsung Galaxy S5, gaan er geruchten rond over de HTC M8 en blijft het ook niet rustig bij Huawei. Ze zullen namelijk al lang weer bezig zijn met een opvolger van de Ascend P6, die dan waarschijnlijk de naam Huawei Ascend P7 zal gaan krijgen (met als codenaam Sophia).

In de tijd dat de Ascend P6 gelanceerd werd, was het de dunste telefoon aller tijden (slechts 6.2 mm dun!). Zoiets, of nog een stuk dunner, kunnen we natuurlijk ook gaan verwachten van de Ascend P7, die een echt toptoestel gaat worden om zo beter te kunnen concurreren met Samsung en Apple en zo ervoor te zorgen dan Huawei beter buiten China zijn telefoons kan verkopen.

De Ascend P7 zou een 5 inch scherm krijgen met Full HD (1920 x 1080 pixles), een 13 megapixel camera, batterijcapaciteit van 2460 mAh en 4G internet ondersteuning. Verder wordt er gesproken over een Hi-Silicon 910 processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz met 4 kernen en 2 GB aan werkgeheugen. Er wordt geclaimd dat deze nieuwe processor de CPU en GPU met respectievelijke 20% en 100% kan laten verbeteren. Helaas zou deze processor niet over 4G verbinding kunnen beschikken, en zou er daarom een tweede versie gemaakt worden die gebruik maakt van een Snapdragon processor.

De render die je in het plaatje ziet, ziet er in ieder geval wel gelikt uit, maar ook een beetje saai (zal wel zo zijn omdat je niks op het scherm ziet). Wat je kan zien is dat het randje langs het scherm erg dun is, en de telefoon er zelf ook dun uitziet. Of en wanneer de P7 komt is nog verder onbekend, wachten is op nieuwe geruchten of Huawei’s eigen aankonding

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x