Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 abonnement

Nog geen half jaar na de introductie van de Sony Xperia Z2 kwam Sony alweer met diens opvolger: de Sony Xperia Z3. Dit behoorde tot de strategie van Sony, elke 6 maanden een nieuw vlaggenschip aankondigen. Hierdoor verschenen respectievelijke de Xperia Z1, Z2 en Z3 erg snel achter elkaar. Wellicht blijft het wel bij die smartphones, want volgens geruchten zou Sony die strategie aan willen passen.

De Xperia Z3 is een high-end smartphone op alle fronten, de Snapdragon 801 quad-core processor voorziet het toestel van de benodigde rekenkracht, de 20,7 megapixel camera maakt haarscherpe foto’s en de 3100 mAh batterij zorgt ervoor dat de Xperia Z3 het tot wel 2 dagen uit kan houden!

Empty tab. Edit page to add content here.

Ben jij op zoek naar een compact toestel met hoge eisen en een strak design, dan is de Sony Xperia Z3 de perfecte smartphone voor je. Wij vertellen je graag wat de Sony Xperia Z3 zo bijzonder maakt. Een lange batterijduur, waterdicht, gaming mogelijkheden en haarscherpe foto’s zijn enkele kernwoorden voor deze smartphone.

Xperia Z3′ lange batterijduur

Hoe vervelend is het als de accu van je telefoon binnen één dag of zelfs binnen enkele uren leeg is. Steeds meer waar die smartphone aansluiten aan de oplader. Met de Xperia Z3 is dit verleden tijd, aldus Sony. Door een speciale technologie van Sony gaat de accu tot 2 volle dagen mee. Deze 2 dagen zijn gebaseerd op meerdere prestatietesten die in laboratoria zijn uitgevoerd. Natuurlijk ligt het er wel aan wat je allemaal doet met je smartphone. Als je urenlang achter elkaar gaat gamen, dan haal je een accuduur van 2 dagen niet. Bij normaal gebruik moeten deze 2 dagen echter prima haalbaar zijn.

Waterdicht

De kans is groot dat je ook weleens in Frankrijk of een ander Zuid-Europees land op vakantie bent geweest. Het is op zo’n moment bijzonder vervelend als je gaat duiken en geen foto’s kunt maken, omdat je smartphone niet mee het water in kan. Ga je echter op vakantie met de Sony Xperia Z3 (of een andere Sony Xperia smartphone) dan is het geen enkel probleem om de telefoon mee te nemen het water in. Je kunt onder water de mooiste foto’s maken met de Xperia Z3. Tot een diepte van 1,5 meter is dit geen enkel probleem. Gelukkig zijn er verschillende test geweest die deze bewering kracht bij zetten. Uit de tests is gebleken dat het toestel een enorm hoge waterdichtheidsbeoordeling kent. Het toestel 30 minuten lang in zoet water houden op 1,5 meter diepte geeft geen enkel probleem, alle functies blijven perfect werken. Kortom, een half uurtje duiken in Zuid-Frankrijk kan met dit toestel prima!

PS4-gamemogelijkheden

Heb je thuis een PS4 staan en wil je door middel van je smartphone kunnen gamen? Als dat het geval is dan kun je moeiteloos verbinding maken met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Vervolgens bepaal jij helemaal zelf in welke ruimte je wilt gamen. Dit kan op de bank in de woonkamer, maar ook vanuit je bed in de slaapkamer.

Ruis is verleden tijd

Smartphones worden steeds vaker gebruikt om muziek mee te beluisteren. Hoe vervelend is het als er ruis te horen is als je aan het luisteren bent naar een mooi muziekstuk. De Sony Xperia Z3 is zo gemaakt dat er sprake is van digitale ruisonderdrukking. Het grote voordeel hiervan is de vermindering van ruis tot maximaal 98%. Zorg er wel voor dat je een MDR-NC31EM-headset gebruikt, dan krijg je het beste resultaat namelijk.

Heb je weleens gehoord van DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine)? Ook deze technologie is ingebouwd in dit toestel. DSEE HX zorgt ervoor dat mp3 of andere muziekbestanden met een lage geluidskwaliteit omgezet worden naar een hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je genieten van prachtige muziek, ondanks de slechte originele opnames.

Perfecte foto’s en video’s

Door een hoogwaardige camera maak je met de Sony Xperia Z3 de mooiste foto’s! Voordeel de hoge ISO waarde van 12800 valt op. Als je veel foto’s maakt met weinig licht, dan is een hoge ISO waarde erg belangrijk. Dankzij deze hoge waarde kun je ook tijdens de schemering prachtige foto’s schieten.
Naast foto’s maak je ook de meest prachtige video’s met deze smartphone van Sony. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste video technieken, waaronder 4K-video’s. De kwaliteit van de opgenomen video’s is hierdoor vele malen hoger dan opnames in full-HD 1080p. Beschik je over een 4K-televisie, dan kun je door middel van de MHL 3.0-aansluiting die op de smartphone zit je video’s op de televisie bekijken.

Releasedatum: oktober 2014
Besturingssysteem: Android 4.4.4 (KitKat)
Afmetingen: 146.5 x 72 x 7.3 millimeter, 152 gram
Processor: 2,5GHz-quadcore-processor (Snapdragon 801)
Geheugen: 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte (uitbreidbaar)
Scherm: 5,2 inch-scherm, 1920 x 1080-resolutie
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 3100 mAh
Camera: 20,7-megapixel-camera, 2-megapixel-frontcamera

[WPCR_INSERT]