Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1

Sony-Xperia-Z1

Alle Sony smartphones:

Sony Xperia Z4
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z
Xperia Z3 Compact
Xperia Z1 Compact

Sony is natuurlijk bekend van de Xperia smartphones, maar is zeker niet alleen actief in deze markt. Sony is bijvoorbeeld actief in de tv-markt, maakt de PlayStation, heeft een platenlabel, brengt films uit en was tot voor kort ook actief op de pc-markt. Daardoor behoort het ook tot de grootste bedrijven ter wereld. In 2001 begon Sony op de smartphone markt, samen met het Zweedse Ericsson waaruit de naam Sony-Ericsson naar voren kwam. Sony kocht de aandelen van Ericsson in 2012 en is sindsdien is het alleen doorgegaan onder de naam Sony Mobile. Hier komen alle Xperia smartphones dus uit voort.

Sony Xperia smartphone kopen

Sinds het begin in 2001 dat Sony telefoons maakte, werden de toestellen altijd al gewaardeerd. Met de Xperia smartphones is dit niet veranderd. De vlaggenschepen van Sony zien er immers goed uit, draaien op Android en is al sinds de eerste Xperia Z smartphone waterdicht. Een Sony smartphone kopen zit er dus ook voor veel mensen in. Bovendien krijgen Sony smartphones altijd een flink goede camera mee.

Naast de duurdere Sony smartphones die je kan kopen, ontwikkelen ze ook een flink aantal goedkopere smartphones zodat iedereen met elk budget eigenlijk een Sony smartphone kopen kan. Ook dalen de prijzen van de toptoestellen van Sony relatief snel, waardoor je een verouderd toptoestel (die nog prima mee gaat) kan krijgen voor een lage prijs.

Sony smartphone vergelijken

Dagelijks worden de prijzen van alle aanbieders vergeleken op Mobifo, zodat je hier de beste abonnementen per Sony smartphone kan kiezen. Zelf heb je de mogelijkheid om filters toe te passen, waardoor je het beste abonnement in combinatie met een Sony smartphone kan vinden en kopen.