Sony-Xperia-Z1

Sony Xperia Z1 abonnement

De opvolger van de Sony Xperia Z heet de Sony Xperia Z1. In vele opzichten dezelfde telefoon, maar ook een hoop verschillen. Zo is de processor een stuk sneller, met een kloksnelheid van 2.2 GHz, waardoor de telefoon over het algemeen een stuk sneller is. Daarnaast is de camera drastisch verbeterd. De camera beschikt nu over maar liefst 20.7 megapixels waardoor je haarscherpe foto’s kan maken, en je kan lang foto’s blijven maken door de accu die een capaciteit heeft van 3000 mAh waardoor de Xperia Z1 880 uur in standby-stand kan staan.

Empty tab. Edit page to add content here.

De Sony Xperia Z1 is de sinds september 2013 in Nederland verkrijgbare opvolger van Sony’s smartphone Xperia Z, een krachtige high-end smartphone die net als zijn voorganger geheel waterbestendig, stofbestendig en super stevig is. Met daarnaast het grote 5 inch scherm met een snelle processor, een camera met goede specificaties en zeer goede gebruikersmogelijkheden doet de Sony Xperia Z1 mee in de strijd om de beste smartphone van dit moment en heeft in ieder geval één eigenschap die op dit moment geen enkel ander merk een smartphone kan bieden.

Sony Xperia Z1 Kenmerken

De Sony Xperia Z1 is met een gewicht van 170 gram vrij zwaar tegenover andere smartphones, maar qua gewicht prima voor een smartphone met deze specificaties. De smartphone heeft een geweldig 5 inch beeldscherm met full hd-resolutie ( px) en is met een 2,2 GHz quad-core processor en 2 GB werkgeheugen ook nog eens erg krachtig. Sony Xperia Z1 draait op Android 4.2 Jelly Bean zorgt ervoor dat er een oneindige keuze is qua apps voor de Sony Xperia Z1. Ook een geweldige camera, die hieronder speciaal behandeld wordt en een 3000 mAh batterij die tot 880 uur meegaat in stand-
by, je ruim 900 minuten kunt bellen en waarmee je 6600 minuten muziek kunt luisteren voordat de telefoon leeg is zijn specificaties om als Sony trots op te kunnen zijn.

Uitmuntende camera

De Sony Xperia Z1 is uitgerust met een 20,7 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel. Met een speciaal ontwikkelde G-Lens zegt Sony zelfs dat deze camera de beste camera ter wereld is in een waterdichte smartphone. Door deze speciale G-Lens lukt het om ook bij een overschot of tekort aan licht superscherpe foto’s te maken. De LED-flitser, hoogwaardige digitale zoom, geotagging, gezichtsherkenning en glimlachherkenning maken deze camera een van de beste die er op dit moment te vinden is op een smartphone.

Water- en stofbestendig

De Sony Xperia Z1 is helemaal waterdicht, stofbestendig en is daarnaast ontworpen om prima tegen een stootje te kunnen. De verschillende certificeringen (IP 55 en IP 58) willen zeggen dat het toestel gedurende een half uur op 1,5 meter diepte getest is. Meer over tests die gedaan zijn met de Sony Xperia Z1 zijn te vinden op de website van Sony onder testresults. Let wel op dat je, wanneer je met de smartphone gaat zwemmen, alle openingen van de telefoon goed gesloten hebt. Schuif het klepje na het opladen van de smartphone dus weer netjes dicht.

Sony Xperia Z1 kopen

De Sony Xperia Z1 is bij alle Nederlandse (online) telefoonwinkels verkrijgbaar. Ten eerste is het mogelijk een Sony Xperia Z1 abonnement af te sluiten waarbij je gedurende een periode van in de meeste gevallen 12 of 24 maanden een vast bedrag per maand betaalt voor de Sony Xperia Z1 in combinatie met belminuten, sms’jes en dataverkeer. Daarnaast is het mogelijk het toestel prepaid te kopen, dan is het toestel in principe alleen geschikt voor een simkaart van de aanbieder waarvan de bijbehorende simkaart is. Ten slotte is het mogelijk een los toestel te kopen, deze werkt in combinatie met alle aanbieders van mobiele telefonie. Het is in combinatie met dit losse toestel ook mogelijk een sim-only abonnement af te sluiten. Bij een sim-only abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag voor je belminuten, sms’jes en dataverkeer en dus niet voor je telefoon.

Releasedatum: september 2013
Besturingssysteem: Android 4.3
Afmetingen: 144 × 74 × 8,5 millimeter, 170 gram
Scherm: 5 inch-tft-scherm met 1080 x 1920 pixels
Camera: 21-megapixel-camera, 2-megapixel-frontcamera
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte
Processor: 2,2GHz-quadcore-processor
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 3000 mAh

[WPCR_INSERT]