Sony-Xperia-Z

Sony Xperia Z abonnement

De Sony Xperia Z was het toptoestel van Sony halverwege 2013. In enkele opzichten was het toestel wel revolutionair te noemen: hij was water- en stofdicht. Geniaal. Je kan ermee onder de douche, hoeft niet zo zuinig te zijn op het strand, en kan onder water filmpjes kijken. Daarnaast is het nog een uitstekende telefoon die bij gewoon gebruik razendsnel is en weinig onderdoet voor zijn concurrenten van Samsung, Apple en HTC. Daarnaast staat Sony wel bekend om zijn designs, wat ook goed terug is te zien bij deze telefoon, ze zien er gewoon prachtig uit.

abonnement

De Sony Xperia Z was, tot de komst van de Sony Xperia Z1 het topmodel van Sony. De smartphone, werd in januari 2013 aangekondigd en is vanaf februari van datzelfde jaar overal in Nederland te koop. Naast een 5 inch Full HD-scherm beschikt de Sony Xperia Z over een 1,5 GHz quad-core processor. Dit voormalige topmodel van Sony heeft naast geweldige specificaties ook de eigenschap geheel stof- en waterbestendig te zijn. Het is dus geen probleem als je de telefoon in de wasmachine doet of met de telefoon gaat douchen of zwemmen, voor veel mensen een heel handige eigenschap.

Sony Xperia Z kenmerken

De stof- en waterdichte Sony Xperia Z heeft naast een razendsnelle processor en een groot 5 inch scherm ook een kwalitatieve 13 megapixel camera voor superscherpe foto’s en video’s. Deze video’s, maar ook je favoriete films en series zijn het kijken waard op het Full HD scherm met een resolutie van 1080 x 1920 px. Standaard is de Sony Xperia Z uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean maar deze kan na het uitpakken direct geüpdate worden naar Android 4.3 Jelly Bean waardoor onder andere de levensduur van de batterij flink verlengd wordt. Uiteraard is de Sony Xperia Z geschikt voor alle veelgebruikte telefoonnetwerken inclusief het snellere 4G-netwerk dat inmiddels in heel Nederland beschikbaar is. Deze specificaties maken de Sony Xperia Z een zeer hoogwaardige en veelzijdige smartphone waarmee je alles kunt.

Waterbestendig, stofbestendig en super stevig

De Sony Xperia Z is volledig waterbestendig, stofbestendig en super stevig, daarnaast is de smartphone gecertificeerd middels diverse testen waarbij de telefoon gedurende een half uur op 1,5 meter diepte geplaatst werd. Wil de telefoon deze eigenschappen hebben, dan is het wel belangrijk dat de telefoon volledig gesloten is. Daarom moeten, voordat de telefoon deze eigenschappen heeft, alle gaten voor aansluiting gesloten zijn. Daarom moet wel zorgen dat je zodra je smartphone is opgeladen en je de oplader afkoppelt, je de opening weer terug in de behuizing duwt. Maar zorg je dat deze openingen altijd netjes dicht zijn dan is de Sony Xperia Z volledig gesloten en kun je er zelfs mee zwemmen of hem in de wasmachine doen.

Doelgroep Sony Xperia Z

De Sony Xperia Z is voor mensen die meer willen dan alleen whatsappen, twitteren en af en toe wat statusupdates plaatsen op Facebook. De sterke quad-core processor zorgt ervoor dat ook zwaardere apps zoals games en fotobewerkingsprogramma’s moeiteloos gebruikt kunnen worden op de Sony Xperia Z. Ook is de smartphone uitermate geschikt voor mensen die wat minder zuinig op hun smartphone zijn door het robuuste karakter. Dit in combinatie met de goede camera maken de Sont Xperia Z ook zeer geschikt voor avonturiers die graag hun belevenissen optimaal willen vastleggen.

Sony Xperia Z kopen

De Sony Xperia Z1 is verkrijgbaar in combinatie met een Sony Xperia Z1 abonnement die bij alle verschillende aanbieders is af te sluiten. Gedurende een periode van 12 of 24 maanden betaal je dan een vast bedrag per maand voor je belminuten, sms’jes en het dataverkeer. Ben je niet iemand die elke maand ongeveer hetzelfde belt, dan kan een prepaid of los Sony Xperia Z toestel voor jou uitkomst bieden. Dit losse toestel is eventueel weer te combineren met een Sim Only abonnement, waarbij je het toestel los koopt en vervolgens maandelijks een bedrag betaalt voor belminuten, sms’jes en dataverkeer.

Releasedatum: januari 2013
Besturingssysteem: Android 4.1.2
Afmetingen: 139 x 71 x 7,9 millimeter
Processor: 1.5GHz-quadcore-processor
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte
Camera: 13,1-megapixel-camera, 2,2-megapixel-frontcamera
Scherm: 5 inch-scherm resolutie 1080×1920 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2330 mAh

[WPCR_INSERT]