Samsung-Galaxy-Young

Samsung Galaxy Young abonnement

Samsung heeft niet enkel telefoons die bij de top toestellen, en de duurste telefoons, horen. Zo is er de Galaxy Young, een telefoon die niet de duurste is, zelfs bij de low-budget telefoons hoort, maar wel een belangrijke voor Samsung. Door deze low budget en mid range telefoons van Samsung in combinatie met de betere telefoons, is Samsung de grootste telefoon maker ter wereld. Deze Galaxy Young beschikt over een 1 GHz processor, die dus even snel is als de iPhone 4s, heeft een 3.3 inch scherm en weegt slechts 112 gram. Het intern geheugen is krap met 4GB maar is uit te breiden tot 64 GB.

Empty tab. Edit page to add content here.

De Samsung Galaxy Young, ook wel GT-S6310 is een low-budget touchscreen smartphone met een compact uiterlijk en een minimalistisch design. Desondanks past de Samsung GT-S6310 uitstekend bij de toenemende continue bereikbaarheid van jongeren, de smartphone is geschikt voor alle belangrijke apps zoals Whatsapp, Facebook en Twitter, maar bijvoorbeeld ook Skype voor videogesprekken. De Samsung Galaxy Young werd in februari 2013 door Samsung aangekondigd en is vanaf mei 2013 in alle Nederlandse telefoonwinkels verkrijgbaar. De Galaxy Young draait daarnaast op een actuele versie van het besturingssysteem Android (4.1 Jelly Bean).

Samsung Galaxy Young kenmerken

De compacte Samsung Galaxy Young is een van de snelste smartphones in zijn klasse. De GT-S6310 heeft een 1GHz processor die vergelijkbaar is met die van de iPhone 4s. Naast de snelle processor heeft de smartphone een 3,3 inch groot scherm met een resolutie van 640 x 480 pixels. Het design van de Samsung Galaxy Young is afgeleid van de Galaxy S3 en is ook dun en heeft dezelfde afronding bij de hoeken van het toestel. De exacte afmetingen zijn 109 x 59 x 13 mm en is zelfs lichter (112 gram) dan de high-end smartphones in het duurdere segment. De camera van het toestel is geheel te vergelijken met dat van andere toestellen binnen deze klasse, de goede 3,2 megapixel camera is geschikt voor kwalitatieve foto’s en video’s.
Door de uitstekende batterijduur van 1300 mAh en een intern geheugen van 4 GB, gecombineerd met een uitbreidbaar geheugen tot 64 GB is de telefoon uitermate geschikt voor applicaties om bijvoorbeeld een programma terug te kijken of je gehele muziekbibliotheek mee te nemen. Met de telefoon kun je op een volle batterij ruim 2200 minuten muziek luisteren, maar 400 minuten bellen of 250 uur in de stand-by stand staan.

Doelgroep Samsung Galaxy Young

De Samsung Galaxy Young is vooral geschikt voor jongere mensen die op zoek zijn naar een relatief goedkope telefoon om te kunnen whatsappen, twitteren en af en toe een status op Facebook te plaatsen. Met zwaardere, vooral grafische apps zal de Galaxy Young vaker haperen. Daarnaast is hij makkelijk mee te nemen, dus simpel op te bergen in je broekzak zonder dat je direct merkt dat je hem bij je hebt. Kortom, de ideale telefoon voor iedereen die geen uitgebreide eisen heeft maar wel een smartphone wil die alle standaard apps moeiteloos aankan.

Samsung Galaxy Young kopen

De Galaxy Young is sinds mei 2013 te koop in vrijwel alle Nederlandse (online) telefoonwinkels, al dan niet in combinatie met een Samsung Galaxy Young abonnement waarbij je in de meeste gevallen gedurende 12 of 24 maanden lang een vast bedrag per maand betaalt voor het toestel en daarnaast belminuten, sms’jes en dataverkeer om zowel thuis als onderweg altijd bereikbaar te zijn. De Samsung Galaxy Young is natuurlijk ook te koop als prepaid versie, waarbij je alleen de simkaart van één provider kunt gebruiken in de smartphone. De laatste optie die ook veel voorkomt is een los
toestel (alle providers mogelijk) in combinatie met een sim only abonnement waarbij je niet betaalt voor het toestel, maar enkel een vast bedrag per maand voor belminuten, sms’jes en dataverkeer.

easedatum: augustus 2014
Besturingssysteem: Android 4.4
Afmetingen: 109,8 x 59,9 x 11,8 millimeter, 108 gram
Processor: 1GHz singlecore-processor
Geheugen: 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte
Camera: 3-megapixel-camera
Scherm: 3,5 inch scherm met 320 x 480 pixels
Netwerk: gprs, wifi, 3g
Batterij: 1300 mAh

[WPCR_INSERT]