Samsung Galaxy S6

Samsung-Galaxy-S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung-Galaxy-S6-Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung-Galaxy-Alpha

Samsung Galaxy Note4

Samsung-Galaxy-Note-4

Samsung Galaxy S5

Samsung-Galaxy-S5

Alle Samsung smartphones:

Galaxy S6
Galaxy S6 Edge
Galaxy S5
Galaxy S4
Galaxy S4 mini
Galaxy Note 4
Galaxy Note 3
Galaxy Alpha
Galaxy A7
Galaxy A5
Galaxy Young

Samsung behoort tot de top in vele elektronica producten. Want naast telefoons maakt de Zuid-Koreaanse fabrikant nog veel meer dingen die in elk huishouden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan televisies, wasmachines, drogers, laptops, maar ook aan chips voor bijvoorbeeld telefoons (zo zitten er in de iPhone’s chips van van hun, het succes van Apple helpt dus mee aan het succes van Samsung). Ook zijn ze dus present in de smartphone markt. En nog uitermate succesvol ook. Ze zijn de marktleider wat betreft het aantal verkochte telefoons. Dit komt omdat ze niet enkel telefoons verkopen die duur zijn (zoals Apple dat wel heeft), maar telefoons verkoopt voor elk budget. Hierdoor is Samsung geliefd bij de consument, want voor elk budget valt er wel wat te kopen.

De goedkopere toestellen  zijn weliswaar wat minder in kwaliteit dan de duurdere, maar in prijs/kwaliteit verhouding winnen ze het vaak van andere toestellen in dezelfde prijsklassen van de concurrenten. Dit is ook het geval met de duurdere versie (zoals de Galaxy S-serie en de Galaxy Note-serie).

Zo goed als alle telefoons van Samsung draaien op het besturingssysteem van Google, Android. Geruchten gaan rond dat Samsung onafhankelijker wilt gaan worden door een eigen besturingssysteem te maken samen met Intel genaamd Tizen. Of dit ook nog echt van de grond gaat komen is nog maar afwachten, maar ze zijn er al zeker mee bezig! Er gingen zelfs al geruchten dat de Galaxy S5 in twee versies zou gaan komen, eentje met Android en eentje met Tizen, maar daar lijken ze toch maar vanaf gestapt zijn. Zeker omdat het succes van een besturingssysteem mede gemaakt moet worden door de developers die applicaties maken, zonder apps is je smartphone namelijk een stuk minder leuk.

Goedkope Samsung smartphone

Samsung heeft het grote marktaandeel zeker niet enkel te bedanken aan de duurdere Samsung smartphones. Samsung verkoopt namelijk ook ontzettend veel goedkopere Samsung smartphones. Denk bijvoorbeeld aan de Ace of Pocket serie. Een Samsung smartphone kopen zit er dus eigenlijk wel voor iedereen in, voor elk budget heeft Samsung goede smartphones. Op Mobifo zijn alle abonnementen van de smartphones van Samsung te vergelijken van een hoop verschillende toestellen. Vergelijk alles makkelijk zelf met de filters, meer of minder belminuten in je abonnement is zo aangepast en de beste abonnementen worden meteen voor je gevonden.