De nieuwe iPhone: dit kunnen we ervan verwachten

Daar is de nieuwe iPhone dan eindelijk, de iPhone 13! De toestellen lijken dan veel op andere modellen van de iPhone, maar de inhoud en kwaliteiten van de iPhone 13 zijn zeker niet hetzelfde. Apple heeft weer zijn best gedaan om een hoop verbeteringen te verwerken in de nieuwe iPhone modellen en in dit artikel vertellen we je alle ins en outs van de nieuwe iPhone 13. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Vier nieuwe iPhone 13-modellen

Ten eerste is er niet één iPhone 13-model gelanceerd, maar zelfs vier. Zo is er de nieuwe iPhone 13, maar ook de iPhone 13 Pro, de iPhone 13 Pro Max en de iPhone 13 Mini. Deze iPhones verschillen niet alleen in formaat van elkaar, maar ook in een aantal specificaties. De formaten zijn exact hetzelfde als de iPhone 12.

Een enorme camera-upgrade

De iPhone 13 is voorzien van een ultra groothoek camera, waardoor er meer details zichtbaar zullen zijn in je foto. Dit geldt zelfs voor de donkere delen van een foto. De camera legt dus meer licht vast, waardoor alles op de foto’s, maar ook op video’s, beter zichtbaar zal zijn. Daarnaast beschikt de camera van de iPhone 13 over een nieuwe optische beeldstabilisatie, waardoor foto’s minder bewogen zijn. Hierdoor zul je een scherpere foto hebben als je zelf beweegt tijdens het maken van de foto. Verder beschikt de camera over een nachtmodus, portretmodus, HDR 4 en deep fusion optie. Deze nieuwe camera zit dan ook in alle nieuwe iPhone 13-modellen, zelfs in de iPhone 13 mini.

Retina XDR-display

Daarnaast beschikt de nieuwe iPhone 13 over een Retina XDR-display, waardoor kleuren en pixels nog beter naar voren komen. Je scherm is dan ook erg helder en het nieuwe Retina XDR-scherm is dan ook 28% helderder als het scherm van de iPhone 12. Bovendien is het nieuwe display ook erg kleurrijk en scherp. De kleurweergave komt zelfs overeen met een bioscoopscherm en is de pixeldichtheid buitengewoon hoog. Tegelijkertijd is het nieuwe display wel energiezuinig en zal je batterijduur er dus niet op achteruit gaan.

A15 Bionic-chip

Bovendien beschikt de iPhone 13 Pro over een A15 Bionic-chip. Deze chip zorgt ervoor dat de snelheid van je iPhone wordt verhoogt, je camera wordt verbeterd, je batterijduur wordt geoptimaliseerd en je privacy wordt verzekerd. Hierdoor kun je onder andere gebruik maken van kwaliteiten als filmmodus, fotografische stijlen en live tekst. Je persoonlijke informatie is ook extra veilig door deze chip door middel van de ‘secure enclave’.

Een roze iPhone 13

Daarnaast is er een nieuwe kleur beschikbaar voor de iPhone 13, namelijk roze. Verder zijn er nog de kleuren blauw, middernacht, sterrenlicht en (product)red verkrijgbaar. De kleur roze is dan ook verkrijgbaar in alle nieuwe iPhone 13-modellen.

Kortom, de nieuwe iPhone 13 wordt weer naar een hoger niveau getild. Zo is de nieuwe ultra groothoek camera en het nieuwe retina XDR-display van de iPhone vele malen beter. Door de A15 Bionic-chip zijn er nog meer features beschikbaar en zijn je gegevens nog beter beveiligd. Bovendien kun je gaan voor een nieuwe reeks aan kleuren, onder andere roze.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x