Waarom je voor de Samsung Galaxy S21 Plus zou moeten kiezen

Is je huidige telefoon wel aan vervanging toe? Maar weet je niet goed welke telefoon geschikt is voor jou? En heb je je al genoeg vragen gesteld als welk formaat wil ik? Hoe lang moet de batterij meegaan? En wat vind ik belangrijk aan een camera? Lees dan snel verder voor de specificaties van de nieuwste Samsung Galaxy S21 Plus, die sinds kort verkrijgbaar is in Nederland. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe telefoon?

Allereerst is het belangrijk dat de grootte van de mobiel bij je past en dat dit handig voor jou is in gebruik. Ga je juist voor een groot scherm zodat je alles goed in beeld kunt krijgen? Of kies je juist voor een compacte telefoon die gemakkelijk in je broekzak past? Daarnaast is het belangrijk om te bedenken wat jij belangrijk vindt aan een telefoon en waarvoor je je telefoon voornamelijk gebruikt. Vind je bijvoorbeeld de camera belangrijk? Of vind je het belangrijker dat de batterij van je telefoon lang meegaat? Het is dus belangrijk om een goed beeld te schetsen van jouw verwachtingen van een telefoon, maar wat kun je verwachten bij de aanschaf van een Samsung Galaxy S21 Plus?

Specificaties van een Samsung Galaxy S21 Plus

De Samsung Galaxy S21 Plus heeft een full-hd-scherm van 6,7 inch met 120 Hz-ververssnelheid. Het is de opvolger van de Galaxy S20 en zit tussen de S21 en S21 Ultra in. De telefoon beschikt over maar liefst drie lenzen op de achterkant van de telefoon, twee camera’s van 12 megapixel en een camera van wel 64 megapixel. Bovendien beschikt de telefoon over een 10 megapixel selfiecamera aan de voorkant van de telefoon. De camera-fanaat doet dus zeker een goede aankoop met de Samsung Galaxy S21 Plus, want er kunnen erg mooie foto’s met dit toestel gemaakt worden. 

Bovendien beschikt het toestel over een grotere 4000mAh-accu dan de Galaxy S20 en gaat dan ook langer mee. Het toestel ondersteunt dan ook 25W-snelladen. Daarnaast wordt de Samsung Galaxy S21 Plus regelmatig geüpdatet, waardoor je niet meer achter de feiten aan loopt wat betreft updates. Het toestel ondersteunt ook nog eens 5G, WI-FI 6 en Bluetooth 5.1. Verder is de look van het toestel erg strak, je kunt er alle kanten mee op en het is dan ook zeker een toestel waar je een langere tijd mee vooruit kunt. Het toestel is dan ook in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk Phantom Violet, Phantom Black en Phantom Silver. 

Genoeg redenen dus om voor de nieuwste Samsung Galaxy S21 Plus te kiezen als vervanger voor je huidige toestel. Ben jij ook overtuigd? Bestel dan snel de Samsung Galaxy S21 Plus online en je hebt hem als eerste in huis. Het toestel is namelijk vanaf 29 januari 2021 verkrijgbaar in Nederland. 

Zit de Samsung Galaxy S21 Plus al in je winkelmandje of ben je juist benieuwd naar een review van de nieuwste release van Samsung? Nog meer informatie over de Samsung Galaxy S21 Plus kun je vinden in een eerder artikel van Mobifo

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x