Alles wat je moet weten over de nieuwe Galaxy S21

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe mobiele telefoon, zou de Samsung Galaxy S21 meer dan het overwegen waard moeten zijn. Het toestel is van diverse verbeteringen voorzien ten opzichte van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S20 uit 2020. Halverwege januari werd het nieuwste model op de markt gebracht door Samsung. Net als de Galaxy S20 heeft ook dit model drie varianten; het basismodel, de Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra. Ieder van deze modellen wordt in verschillende kleuren aangeboden. Zo vind je altijd een toestel die past bij jouw persoonlijke smaak!

Tip: bestel een Samsung Galaxy S21 nu snel en eenvoudig bij Vodafone. Het maakt dat je het toestel als een van de eerste consumenten in huis hebt.

Verbeterde processor in de Galaxy S21

De grootste verbetering in de Samsung Galaxy S21 zit in de processor hiervan. Het toestel beschikt over de Snapdragon 888-chipset. Let op, Europese modellen van het toestel zijn uitgevoerd met een Exynos 2100-processor. Hoewel ook dat een forse verbetering is ten opzichte van de Galaxy S20, wordt van de Snapdragon 888-processor het meeste verwacht. Dankzij de verbeterde processor ben je met de Samsung Galaxy S21 klaar voor de toekomst! Het is een processor die uitermate geschikt is voor VR- en AR-toepassingen op je mobiele telefoon.

Nieuwe camera in de Galaxy S21 Ultra

Koop je een nieuw toestel om verzekerd te zijn van een goede camera? In dat geval is met name de Samsung Galaxy S21 Ultra interessant. De camera van dit model heeft een flinke upgrade gehad. Het laat je haarscherpe foto’s en video’s maken. Deze maak je onder meer in 8K UHD. Overigens is de Samsung Galaxy S21 niet het eerste toestel waarmee dit mogelijk is. Ook met de Galaxy S20 maakte je al foto’s en video’s van deze kwaliteit.

Energiezuinig toestel leidt tot langere accuduur

Hoewel de accu van de Samsung Galaxy S21 zelf niet vernieuwd is, werkt de processor in het toestel wel energiezuiniger. Het maakt dat het toestel langer mee zal gaan dan zijn voorganger. Ideaal, wanneer je de hele dag door foto’s en video’s maakt, deze deelt via sociale kanalen, enzovoorts.

Tip: houd de oplaadkabel van je vorige telefoon uit de Samsung Galaxy S-productreeks nog even. Het nieuwste toestel uit deze reeks wordt namelijk zonder oplaadkabel geleverd. Samsung sluit hiermee aan op de trend van Apple. Ook Apple leverde geen kabel meer bij de iPhone 12.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x