Gratis VR-bril bij een smartphone van Miky

Oculus_Rift

Virtual Reality (VR) is tegenwoordig wel een dingetje, iedereen kent ondertussen wel de Oculus Rift. Hiermee is het mogelijk om jezelf in een virtuele wereld te zetten, waar het dan lijkt alsof je er ook echt bent. Zo kan je je hoofd draaien, en zal het beeld vervolgens met je mee draaien. Dit wordt gedaan met behulp van zo’n VR-bril. De mogelijkheden met VR lijken eindeloos te zijn.

‘Virtual Reality is duur’

Probleem van VR is dat het eigenlijk best duur is. Zo kan je momenteel de Oculus Rift pre-orderen voor een prijs van bijna 600 dollar. Je kan ze echter ook goedkoper vinden, voor bijvoorbeeld 100 euro kan je een zogenaamde Gear VR bij Samsung kopen. Die kan je dan samen met je Samsung Galaxy S6 gebruiken.
VR Miky special Image Banner 728 x 90

Naast Samsung, heeft nu ook Miky een ‘eigen’ Virtual Reality bril. Je kan deze Miky VR-bril makkelijk te krijgen, bij het kopen van een telefoon. Dit kan een telefoon abonnement zijn, of een los toestel. Hier krijg je vervolgens gratis de VR-bril van Miky bij.

Miky telefoon abonnement

Op de site van Miky kan je een aantal interessante aanbiedingen vinden voor de wat goedkopere telefoons. Zo is er de aanbieding van de Huawei P8 Lite, het kleinere broertje van de Huawei P8. Dit is een telefoon met een 5 inch scherm, een 13 megapixel camera en 16 GB interne opslag. In combinatie met een Ben abonnement met 100 min/sms en 500 MB, betaal je slechts 15 euro per maand. Kijk hier voor de aanbieding bij Miky.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x