‘Eerste Sony Xperia Z4 persfoto verschijnt’

xperia-z4-persfoto

We weten al vrij veel over de Sony Xperia Z4 wat betreft de specificaties. Hoe die er uit gaat zien, kunnen we eigenlijk al raden (kijk maar naar de vorige Xperia Z-smartphones), maar een echt beeld hebben we nog niet gehad. Tot nu dan. Dit zou namelijk een gelekte persfoto zijn van de Xperia Z4.

Vorige week werd de afmeting van de Xperia Z4 al naar buiten gebracht, die wordt verwacht door de chassis afmetingen: 146,3 x 71,9 x 7,2 millimeter. Hierdoor is hij ongeveer even groot als de Xperia Z3, en zal dan waarschijnlijk ook eenzelfde 5,2 inch scherm hebben.

Op het scherm is de datum donderdag 12 september te zien. Je zou misschien zeggen dat dit een ‘aanwijzing’ is naar de release datum van de Xperia Z4, In september is namelijk de IFA-beurs. Helaas (of gelukkig, dan komt de Xperia Z4 eerder?) is 12 september 2015 een zaterdag ;).

Heel veel meer informatie over dit toestel is niet genoemd bij het bericht. Daarom kunnen we uitgaan van de eerdere geruchten: een Full HD of QHD scherm, Snapdragon 810 processor, 3 GB RAM en Android 5.0.2 Lollipop. Wat betreft de camera ligt een 20,7 megapixel weer erg voor de hand, en de batterijduur zal ook prima in order zijn gezien de resultaten van de Xperia Z3.

 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x