‘Nieuw designpatent Samsung voor Galaxy S Edge’

Samsung-Galaxy-S6-Edge-design

Het MWC komt steeds dichterbij, en daarmee ook de aankondiging van onder anderen de Samsung Galaxy S6. Er gaan al lange tijd geruchten van een tweede variant van de Galaxy S6, namelijk de Galaxy S Edge. Dit zou in principe hetzelfde moeten zijn als Samsung bij de Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge deed. De Galaxy S Edge zou echter nog een stapje verder gaan, deze zou namelijk aan beide kanten een gebogen scherm hebben.

Onlangs is er een designpatent van Samsung bij de USPTO ontuld, en die geeft ons toch wat extra stof om over na te denken. In de tekeningen is namelijk duidelijk te zien dat er een gebogen scherm aan beide kanten aanwezig is. Hieruit zouden we kunnen concluderen dat Samsung dit patent voor de Galaxy S Edge gebruikt. Echter, je kan ook zien dat het gebogen scherm niet stopt bij de zijkant, maar echt helemaal om het toestel heen gaat. Hierdoor is het mogelijk om ook een aantal snelkoppelingen op de achterkant van de smartphone te krijgen.

Daar blijft het niet bij. Wat helemaal opmerkelijk is, is dat de binnenkant van de smartphone dienst kan doen als een soort van pop-up. Waar dit voor zou dienen, is nog onbekend. Het zou kunnen zijn dat je zo de batterij kan vervangen, maar kan net zo goed is zijn wat daar in de verste verte niet op lijkt.

Dit is natuurlijk op zichzelf nog geen bewijs voor de Galaxy S Edge, en mocht de Galaxy S Edge bestaan betekent dit ook niet meteen dat Samsung deze mogelijkheden gaat gebruiken in het toestel. Het is voor Samsung zelf misschien meer iets om aan zichzelf te laten zien wat ze kunnen, en wat ze wellicht over een aantal jaar als eerste op de markt kunnen brengen.

Bekijk de patent foto’s hier.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x