‘HTC Desire A55 vervangt de grote HTC One M9’

HTC

HTC komt met een andere high-end smartphone, naast de HTC One M9, op het MWC. Volgens twitteraar @upleaks zal deze smartphone, de zogenaamde HTC A55, tot de Desire serie van HTC gaan behoren, en daarmee zeker niet de HTC One M9 vervangen.

Hij zou wel een andere HTC smartphone vervangen, of in ieder geval van naamwisseling ondergaan zijn. De eerder verwachte HTC Ace, of de grotere versie van de HTC One M9, zou namelijk op zijn gegaan in deze HTC A55.
Deze smartphone zou een 5,5 inch QHD scherm krijgen, een MediaTek octa-core 64-bit processor, 3 GB RAM, 32 GB opslag, 3000 mAh batterij, 20 megapixel camera achter en een 13 megapixel of 4 Ultrapixel camera aan de voorkant. BoomSpeakers en Sense 7.0 op Android 5.0 Lollipop zouden het plaatsen compleet maken.

Deze smartphone wordt dus zoals gezegd samen met de HTC One M9 verwacht, op 1 maart  bij het MWC in Barcelona. Hij zal verkrijgbaar zijn in de kleuren: witgoud, grijs en bruingoud. Ook zal deze smartphone zijn eigen Dot View hoesje van HTC krijgen.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x