Apple stopt met produceren van de iPhone 5c

iphone-5c-productie

Apple had eerder al aangegeven dat de iPhone 5c minder goed verkocht werd dan waar ze eigenlijk op gehoopt hadden. Volgens MacRumors gaat het nu zelfs zo ver dat Apple besluit om de productie van de iPhone 5c stil te gaan zetten.

De fabrikanten van de iPhone 5c zouden namelijk van Apple gehoord hebben om de productie terug te schroeven en halverwege 2015 zelfs helemaal te stoppen met het maken van deze smartphone. De reden voor het stoppen van de productie zal dan wel te maken hebben met de verkoopcijfers van het toestel, want vaak worden toestellen door Apple pas een stuk later uitgefaseerd.

Daarom is ook niet te verwachten dat de productie van de iPhone 5s stilgezet gaat worden, zelfs de iPhone 4s wordt ondertussen nog vrolijk doorgemaakt. In de toekomst wordt de kans op een iPhone 6c ook wel heel erg klein geschat.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x