Minder Sony smartphones in 2015

Sony-logo

Het gaat op de smartphone divisie van Sony nog steeds niet zoals ze willen dat het gaat, en daarom zou Sony extra kosten willen besparen door het aantal uitgebrachte smartphones terug te brengen.

Sony zegt verder dat ze volgend jaar zich niet willen richten op marktaandeel, maar op de winstgevendheid van de smartphone divisie van het bedrijf. Dit is zeker niet de eerste keer voor Sony dat ze dit zeggen, dus de vraag is of dit uiteindelijk ook wel gebeurt. Verder zouden ze over heel 2015 slechts 10 smartphones uitbrengen, en maar één vlaggenschip, zoals eerder gemeld werd. De Sony Xperia Z4 zou dan het enige vlaggenschip van Sony in 2015 zijn, en die wordt al in januari verwacht. Het ligt eigenlijk ook niet voor de hand dat Sony het beste van het jaar al aan het begin uitgeeft, en daardoor kan je toch wel twijfelen of Sony daadwerkelijk het bij één vlaggenschip houdt.

Naast de Xperia Z4, worden ook ook de Z4 Compact en ed Z4 Ultra verwacht, hierdoor houdt Sony dan nog maar 7 smartphones over die het mag gaan verdelen in het midden en lage segment van de markt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x