Samsung Galaxy S6 specificaties details verschijnen

galaxy-s6-samsung

Elke smartphone fabrikant heeft dit jaar al wel zijn vlaggenschip aangekondigd, en dus is het weer tijd voor nieuwe geruchten voor 2015. Een van de eerste high-end smartphones die begin volgend jaar verwacht wordt, is de Samsung Galaxy S6. Het is voor iedereen de afgelopen tijd wel duidelijk geworden dat het niet zo goed gaat met Samsung als een jaar geleden, en Samsung wilt dit natuurlijk graag zo snel mogelijk verbeteren, en daar zou de Samsung Galaxy S6 een grote rol bij kunnen spelen.

De mensen bij Sammobile hebben berichten binnengekregen die over de modelnummers en specificaties gaan van de Samsung Galaxy S6 (ook wel Project Zero genoemd).

Er zouden weer twee verschillende soorten gemaakt worden waarbij je regio bepaalt welk je kan kopen. In Europa zal zo bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S6 te koop zijn met de nieuwe 64-bit Snapdragon 810 processor, waar je in de Oosterse landen een Galaxy S6 met een octa-core Exynos 7420 processor kan kopen. Wat betreft het scherm van de S6 is het formaat niet bekend, maar die zal niet groter worden dan 5,5 inch omdat die anders te veel op de Galaxy Note series gaat lijken.
Maar net als bij de Galaxy Note 4, wordt er van de Samsung Galaxy S6 nu ook een QHD scherm resolutie verwacht (2560 x 1440 pixels) en de 16 of 21 megapixel camera met optische beeldstabilisatie die ook in de Note 4 te vinden is. Aan de voorkant kan je foto’s maken met een 5 megapixel camera.

Verdere specificaties zijn nog niet bekend, en bovenstaande hoef je ook zeker nog niet als 100% zekerheid te beschouwen. Waar we de komende tijd wel op moeten gaan letten om steeds meer zekerheid te krijgen, is het modelnummer. In Nederland zouden we SM-G925F als modelnummer krijgen voor de Galaxy S6.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x