Design Samsung Galaxy S6 gaat op de schop

Volgens schema zou Samsung in maart van 2015 komen met een nieuwe Galaxy S smartphone. Elk jaar is het namelijk zo geweest dat Samsung rond die tijd een Galaxy S smartphone aankondigde, met de Samsung Galaxy S5 als laatste telg van de S-serie. Volgens een nieuw gerucht zou Samsung het complete design van de Galaxy S6 op de kop gooien met als projectnaam ‘Project Zero’. Deze codenaam zelf zegt eigenlijk al wel dat er iets gaat veranderen. Vorige codenamen van de Galaxy S5 en de Galaxy Note 4 waren namelijk respectievelijk Project K en Project T.

Volgens de bronnen zou Samsung zich in de vroege fase bevinden van Project Zero, wat misschien wel gek klinkt omdat binnen 6 maanden toch wel de smartphone verwacht wordt, en volgens de geruchten het gaat om een compleet nieuwe smartphone. De massaproductie zou al in januari beginnen, en dus heeft het design team dan nog maar een paar maanden om iets moois te ontwerpen.

Omdat het toch niet heel erg realistisch is dat het designteam van Samsung maar zo weinig tijd krijgt, kunnen we van een paar dingen uitgaan. Of Samsung is al veel langer bezig met het design dan verwacht (en klopt dit gerucht dus niet helemaal), of de Galaxy S6 komt niet in maart van 2015 uit of dit gaat over een totaal andere smartphone die in de tijd tussen de Galaxy S en de Galaxy Note smartphones uitkomt.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x