iPhone 6 al bijna 20 miljoen keer verkocht

iPhone-6-verkoopcijfers

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus van Apple zijn immens populair, zo blijkt uit de laatste cijfers. Na het weekend zouden er al tien miljoen exemplaren van de telefoons verkocht zijn, en binnen een maand is de grens van twintig miljoen in zicht.

Forbes meldt dit op basis van enkele gegevens. Dat de verkoopcijfers opeens zo’n boost hebben gekregen, komt doordat de telefoon nu ook verkrijgbaar is in China. Zo had Apple op zondag al 7,4 miljoen pre-orders in China, 3,76 miljoen iPhone 6 Plus en 3,64 iPhone 6. De iPhone 6 Plus is dus populairder in China dan de iPhone 6, waar het in de rest van de wereld eigenlijk andersom is. Chinezen lijken dus van grotere telefoons te houden. Ook dit bevestigt weer dat de iPhone 6 Plus erg goed in de smaak valt, en zeker beter valt dan de iPhone 5c van vorig jaar.

Door de verkoop van de iPhone 6 in China gaat Apple dus de mijlpaal van 20 miljoen verkochte exemplaren dit jaar halen. De feestdagen komen er ook nog eens aan, dus voor het eind van het jaar kunnen de verkoopcijfers van deze nieuwe iPhones oplopen tot 30 miljoen stuks!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x