Samsung Galaxy A5 renders uitgelekt

samsung-galaxy-a5-render

De Samsung Galaxy A smartphones zal waarschijnlijk een nieuwe mid-end smartphone lijn worden met de focus op het design en als voornaamste lid de duurdere Samsung Galaxy Alpha. De afgelopen dagen komt er steeds meer naar buiten over deze telefoons, de Galaxy A3, Galaxy A5 en de Galaxy A7. Vandaag gaat het weer om de A5.

Dit is de middelste smartphone van de drie, zowel qua specificaties als de verwachte prijs van 400 euro. De specificaties zijn een 5 inch Super AMOLED scherm met een 720p resolutie, 1,2 GHz processor, 2 GB RAM, 16 GB interne opslag, 13 megapixel camera en een 2300 mAh batterij.

Vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken van deze smartphone, en daarin is wel te zien dat de focus op het metalen design ligt. Het toestel wordt daarnaast heel dun, met slechts 6,7 millimeter is het een van de dunste die er te koop is. Wanneer de Galaxy A telefoons te koop zijn, is nog steeds onbekend, maar dit zal niet lang meer duren gezien de toename in geruchten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x