De Samsung Galaxy A7 krijgt een 5,5 inch scherm

Het lijkt er steeds meer op dat Samsung bezig is met het opzetten van een nieuwe lijn smartphones. Deze smartphones hebben gemeen dat ze meer metaal hebben in hun behuizing, hierdoor zien ze er meer premium uit en zouden ze beter aan moeten voelen.

Vorige week wisten wij al te melden dat Samsung ook met een SM-A700 kwam, die zou waarschijnlijk dan de Galaxy A7 genoemd worden. Helaas was daar niet heel erg veel wijsheid over te geven qua specificaties, maar vandaag hebben we iets gevonden waardoor het scherm bevestigd wordt. Weer afkomsting van de import/export website Zauba. Hier staat duidelijk gemeld dat de SM-A700 een 5,5 inch scherm heeft.

SM-A700-scherm

Naast de A7 bestaan er ook de A3 en de A%. Deze zouden een scherm hebben van respectievelijk 4,5 en 5 inch met een 540 x 960 (qHD) en een 720 x 1280 (HD) resolutie. Als je die lijn dan doortrekt, zou je kunnen concluderen dat de Galaxy A7 een Full HD scherm krijgt (1080 x 1920 pixels). Verder zou de A7 ook nog een update zijn van de A5, dus heeft hij minimaal dezelfde specificaties. De Galaxy A5 wordt verwacht met een quad-core Snapdragon 400 processor, 2 GB RAM, 16 GB uitbreidbare opslag en een 13 megapixel camera. De Galaxy A7 zou dus hetzelfde of beter moeten scoren op die punten.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x