Samsung Galaxy A5 (SM-A500) benchmark onthult specificaties

Alles lijkt erop dat Samsung met een totaal nieuwe lijn Galaxy smartphones gaat komen, waar de Samsung Galaxy Alpha het eerste voorproefje geweest is. Deze nieuwe smartphones, Galaxy A3, Galaxy A5 en de Galaxy A7, zouden allemaal van meer premium kwaliteit gemaakt zijn en dus niet zo veel plastic hebben als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 wel heeft.

WIj hebben nu een nieuwe benchmark gevonden van de Samsung Galaxy A5 (SM-A500) die een hoop specificaties weet te bevestigen.
Volgens deze benchmark krijgt de Galaxy A5 een 4,8 ich scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit is toch nog wel wat minder dan de eerdere geruchten die het over een 5 inch scherm hadden. Verder zou er gebruik gemaakt worden van de Snapdragon 410 processor, en niet de Snapdragon 400 zoals eerder aangenomen. Dit betekent dus dat de Samsung Galaxy A5 een processor krijgt die 64-bits ondersteunt. Als GPU krijgt het de Adreno 306.

Het werkgeheugen zou 2 GB bedragen, en de opslagcapaciteit slechts 8/16 GB. Laten we dan hopen dat die wel (in tegenstelling tot de Galaxy Alpha) uitbreidbaar is met een MicroSD kaart. Verder is er een 12 megapixel camera aanwezig aan de achterkant, en een selfiecamera van 4,7 MP. Als besturingssysteem draait Android 4.4.4 op het toestel.

Wanneer de Samsung Galaxy A5 op de markt komt, en of die ook in Nederland op de markt komt als ook de prijs blijven tot op heden allemaal redelijk onbekend. Het zou goed kunnen zijn dat Samsung er eerst weer voor kiest om dit toestel in een beperkt aantal landen uit te brengen (Rusland weer als eerste?) om vervolgens voor een wereldwijde release te gaan.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x