‘Samsung Galaxy Note 4 verscheept dit jaar 11 miljoen keer’

Volgens de analisten van Yonhap News zal Samsung dit jaar 11 miljoen Galaxy Note 4 toestellen verschepen en van de Galaxy Note Edge zullen er 1 miljoen toestellen verscheept worden. Als deze cijfers uiteindelijk lijken te kloppen, is dit wel een beetje tegenvallend te noemen.

Hiermee zal de Note 4 namelijk niet de verkoopcijfers van de Galaxy Note 3 gaan verbeteren. Volgens analisten zou de Galaxy Note 4 namelijk niet zo’n geweldige telefoon zijn en dus niet aantrekkelijk voor de consumenten. Gelukkig voor Samsung zijn dit enkel analisten die dit zeggen, en het zou dus zomaar anders uit kunnen pakken.

Volgens de analisten is het probleem voornamelijk dat de Galaxy Note 4 te weinig vernieuwend is vergeleken met wel al op de markt hebben. Toestellen met een QHD scherm zijn al eerder verschenen (LG G3, Oppo Find 7) en een metalen frame is ook niet heel erg nieuw. Hierdoor heeft Samsung met de Galaxy Note 4 weinig dingen waarmee het zich van de concurrentie kan winnen. De Galaxy Note Edge is daarentegen wel anders, maar de consument zou moeten wennen aan een scherm op de zijkant en daardoor zullen die verkoopcijfers ook niet super hoog zijn. Ook omdat het productieproces voor de Note Edge een lastiger verhaal is, zal Samsung minder aandacht op die telefoon focussen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x