KitKat blijft groeien, al op 25% Android devices

Zojuist heeft Google de nieuwe cijfers van Android bekend gemaakt. Hierin staan onder andere de Android versies van Google per actieve Android smartphone. Hieruit blijkt dat Android 4.4 KitKat ondertussen op een kwart van de smartphones en tablets zit.

Jelly Bean blijft nog ‘koploper’ in deze lijst met 53,8 procent, waar KitKat op de tweede plek volgt. Gingerbread, de versie die ondertussen toch al wel zo’n 5 jaar oud is, volgt op een 3e plek met 11,4 procent. Dit zijn de telefoons die al een aantal jaar oud zijn, niet meer geüpdatet worden maar nog wel verkocht worden.

Android L zit er ook nog aan te komen, die zorgt er binnenkort dus ook nog voor dat deze tabel er weer helemaal anders uit gaat zien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x