‘Samsung Galaxy F komt in september voor strijd tegen iPhone 6’

galaxy-f-persafbeelding

Al ruim een half jaar gaan er geruchten rond over een premium smartphone van Samsung die niet alleen premium specificaties heeft, maar ook als een echte high-end smartphone aanvoelt. Dit was en is namelijk vaak het grootste kritiekpunt voor de Galaxy smartphones. Toen duidelijk werd dat de Samsung Galaxy S5 geen metalen behuizing zou krijgen, werd er opeens veel minder over een premium Galaxy telefoon gepraat, maar nu komen de geruchten weer naar boven.

De Samsung Galaxy F gaat waarschijnlijk een QHD (2560 x 1440 pixels) scherm krijgen, een metalen behuizing, en Snapdragon 805 quad-core processor en 3 GB RAM. In alle opzichten dus eigenlijk een verbetering van wat we tot nu toe gezien hebben. En dit wordt waarschijnlijk de reactie van Samsung op de iPhone 6 van Apple, en dan de kleine versie daarvan. Want de 5.5 inch iPhone 6 gaat natuurlijk de strijd aan met de Galaxy Note 4.

De redenen om de Galaxy F in september te lanceren zijn simpel: Samsung moet niet te weinig tijd tussen de Galaxy S5 en de Galaxy F houden, maar ook niet teveel tijd tussen de iPhone 6 en de Galaxy F. Daarom zou een (bijna) gelijktijdige release van beide smartphones voor Samsung eigenlijk goed uitkomen. De iPhone 6 wordt op 19 september verwacht, rond die tijd kunnen we misschien dus ook wel iets van Samsung verwachten!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x