Gaat de Samsung Galaxy S5 mini er zo uitzien?

galaxy-s5-mini

Geruchten gaan rond over een mini versie van de Samsung Galaxy S5, de Galaxy S5 mini. Over de specificaties en het modelnummer hebben we al genoeg gehoord, net zoals we ervan uit kunnen gaan dat hij waterdicht zal zijn. Wat we echter nog niet hebben gezien, zijn foto’s van de S5 mini. Tuurlijk kan je verwachten dat hij lijkt op zijn grotere broer, maar alsnog is het wel leuk om een foto te zien.

Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen doordat er door @evleaks een foto geplaatst is op Twitter. Op de foto zie je een foto van een webpagina van Samsung, zoals je in de adresbalk kan zien. Als je dit adres in je browser invoert, kom je helaas niet (meer) terecht bij de afbeelding, maar gelukkig is er dus wel een foto van genomen.

Als je naar de achterkant van het toestel kijkt, dan zie je goed dat deze geen hartslagmonitor heeft, omdat de knop daarvoor onder de LED mist. Qua kleuren voegt Samsung er een paar aan toe, naast de kleuren wit, blauw en zwart worden er ook oranje en groene modellen verwacht. Het gouden model mist hier wel.

galaxy-s5-mini

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x