LG G3 komt met Snapdragon 805, 3200 mAh batterij en 13 MP OIS+ camera

LG-G3-voorkant

Waar er voorheen nog geruchten gingen over de LG G3 met een Snapdragon 801 processor, is er nu weer een nieuw gerucht die gaat over de Snapdragon 805 als processor voor de LG G3. En dit is zowaar heel erg goed mogelijk, want Qualcomm kondigde zelf aan de de eerste telefoon met de Snapdragon 805 in mei verwacht kon worden, en laat het nou zo zijn dat de LG G3 27 mei aangekondigd gaat worden.

Verder gaan de geruchten van deze tip, natuurlijk, over een 5.5 inch QHD scherm, 3 GB RAM en 16 GB interne opslag met uitbreiding, 3200 mAh batterij en een 13 megapixel camera met een f/2.0 aperture waardoor de camera, in theorie, goede foto’s kan maken bij weinig licht. De camera wordt verder voorzien van OIS+, optische beeldstabilisatie maar dan wat aangepast door LG zodat je met het maken van video’s nog meer stabiliteit hebt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x