LG G3 in het roze met specificaties gelekt

lg-isai-roze

Een tijdje geleden lekte er al de eerste foto’s van de LG G3 uit, of eigenlijk van de LG isai. Maar verwacht wordt dat de LG G3 daar zowat identiek aan is, net als vorig jaar met de Isai en de LG G2.

@evleaks heeft nu een roze variant uit gegeven, opmerkelijk, want zo’n kleur zie je immers niet vaak voor een telefoon. Daarnaast zijn er nu ook de specificaties door @evleaks naar buiten gekomen. Het scherm meet 5.5 inch, er zit een Snapdragon 801 quad-core processor onder de motorkap die draait op 2.5 GHz (net als bij de Galaxy S5) met daarnaast de ondersteuning van 2 GB RAM en 32 GB interne opslag die uitgebreid kan worden met een microSD kaart.

De batterij heeft een capaciteit van 3000 mAh en uiteraard is het besturingssysteem Android 4.4 KitKat. Ook een nieuwe trend voor smartphones is tegenwoordig de stof- en waterdichtheid. Ook de Isai (en dus waarschijnlijk ook de LG G3) is goed beschermt tegen water en stof, met een IPx7 certificaat. De ‘x’ betekent dat het stofdichtheid certificaat nog bepaald moet worden, maar de 7 van betekent dat de telefoon voor 30 minuten lang op 1 meter diepte geen last heeft van water.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x