‘iPhone gebruikers stappen over naar de Samsung Galaxy S5’

SamsungGalaxy-S5

Van de mensen die een Samsung Galaxy S5 kopen, blijken er een hoop overstappers te zijn van een iPhone (iPhone 4s en hoger). Dit blijkt uit cijfers van ComparemyMobile. Op die website is het mogelijk om je telefoon in te ruilen voor een ander, en het blijkt dat maar liefst 38% van de nieuwe Galaxy S5 gebruikers overstappers zijn van een iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 5c. Dit zegt echter nog niet meteen dat ze de iPhone niet meer gebruiken, maar enkel dat ze een Galaxy S5 gekocht hebben. Maar je koopt geen Galaxy S5 om hem vervolgens niet te gebruiken, of wel?

Het is echter allemaal niet bekend hoe deze cijfers berekend zijn, dus misschien is het niet heel erg representatief voor de rest van de wereld of mensen die niet gebruik maken van die website. Maar als deze gegevens blijken te kloppen is dat misschien wel een goede ‘wake-up-call’ voor Apple.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x