Nieuwe afbeeldingen HTC M8 verschijnen

htc-m8-leak

De vorige gelekte afbeelding van de HTC M8 bleek een neppe te zijn, aldus een director van HTC, Marc Moons. Hij zei op zijn twitter dat die foto gefotoshopt was. Hij is de directeur van HTC in de Benelux, en zal dus wel het een en het ander weten over de nieuwe telefoon van HTC.

Niet heel veel later lekken er nieuwe foto’s van de M8, zoals je hiernaast kan zien. De telefoon wordt verwacht met een scherm van 5 inch, een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels, een quad-core processor van Snapdragon, 2 GB RAM en een dual-LED camera waarvan die aan de voorkant 5MP is, wat een grote vooruitgang is ten opzichte van de HTC One (wat overigens het enige echte minpunt van de One is).

De nieuwe foto moet je uiteraard met een korreltje zout nemen tot we de echte aankondiging van HTC horen, of dat we weer horen van een directeur bij HTC dat het om een neppe gaat.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x