Blackberry-Z30

Blackberry Z30 abonnement

De Blackberry Z30 is de opvolger van de Blackberry Z10 en is in vele opzichten een verbeterd toestel waardoor Blackberry zich steeds weer sterker op de markt kan plaatsen. Het scherm is vergoot naar 5 inch en maakt gebruik van het sterkere Gorilla Glass 2 waardoor de telefoon niet zo snel breekt mocht je hem een keer laten vallen. Daarnaast is de processor er 0.2 GHz op vooruit gegaan, naar 1.7 GHz. Het werkgeheugen is wel hetzelfde gebleven, maar aan 2 GB heb je ruim genoeg.

De Blackberry Z30, die in september 2013 werd aangekondigd als de opvolger van de Blackberry Z10 is sinds november 2013 verkrijgbaar in Nederland. Tegenover zijn voorganger is de Blackberry Z30 voorzien van een groter scherm, voorzien van de nieuwste software: het zeer gebruiksvriendelijke Blackberry 10.2, een 13% snellere processor en zoals elke nieuwe Blackberry voorzien van een zeer goede camera om op elk moment scherpe foto’s te kunnen maken.

Blackberry Z30 Kenmerken

De 170 gram wegende Blackberry Z30 is een high-end toestel dat voorzien is van een 5 inch super AMOLED scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels en een pixeldichtheid van 294 pixels per inch. Het sterke Gorilla Glass 2 zorgt er daarnaast voor dat het scherm van de Blackberry Z30 niet meteen breekt zodra je hem een keer per ongeluk laat vallen. De Blackberry Z30 is helemaal klaar voor de toekomst doordat het, naast voor alle standaard netwerken, geschikt is voor het snellere 4G-netwerk dat zorgt dat je overal onderweg van dezelfde internetsnelheid kan genieten als onderweg. De 1,7 GHz processor van de Blackberry Z30 in combinatie met het 2 GB werkheugen zorgen ervoor dat alle apps, die je download uit de Blackberry App World, moeiteloos werken op het toestel. Het laatste noemenswaardige aan de Blackberry Z30 is de batterij die ten opzichte van vorige versie grondig is aangepakt. De capaciteit is van 1800 mAh gegroeid naar 2880 mAh, oftewel 384 uur stand-by, 1080 minuten bellen en 5400 minuten naar muziek luisteren.

Bijna volwaardig fototoestel

Om als (bijna) volwaardig fototoestel te kunnen dienen is de Blackberry uitgerust met een 8 megapixel camera met LED-flitser en digitale zoom. Daarnaast is de voorzijde voorzien van een 2 megapixel camera voor videogesprekken met bijvoorbeeld Skype. Om te zorgen dat daarnaast ook al je foto’s lukken is de Blackberry Z30 voorzien van Blackberry Time Shift. Met deze optie maak je een foto van jou en je vrienden en kun je vervolgens individuele stukken van de foto een stukje terugspoelen zodat iedereen altijd vrolijk op de foto te zien is en je foto dus gegarandeerd geslaagd is.

Doelgroep Blackberry Z30

Voor iedereen die regelmatig video’s bekijkt, veel op internet zit of wil gamen op zijn toestel is de Blackberry Z30 de ideale smartphone door het grote scherm en de snelle processor. Denk voordat je de Blackberry Z30 koopt wel even na over het formaat, 5 inch is vrij groot om in je broekzak mee te nemen, daarom is een tas of jas geen overbodige luxe. Kortom, zoek je een kwalitatief goede smartphone met een groot scherm en uitstekende mogelijkheden tot het maken van foto’s en video’s dan is de Blackberry Z30 jou smartphone.

Blackberry Z30 kopen

De Blackberry Z30 is sinds november 2013 verkrijgbaar in alle (online) telefoonwinkels via alle Nederlandse providers. Er zijn drie manieren om de telefoon te kopen, de eerste manier is om de Blackberry Z30 te kopen in combinatie met een Blackberry Z30 abonnement. Dan betaal je gedurende 12 of 24 maanden een vast bedrag per maand voor het toestel en het aantal belminuten, sms’jes en de hoeveelheid dataverkeer waarvoor je kiest. De tweede optie is om de telefoon prepaid te kopen, het toestel is dan in principe alleen te gebruiken in combinatie met een simkaart van één provider. De derde en tevens iets duurdere optie dan een prepaid toestel is een los toestel dat te gebruiken is met een simkaart van alle providers of een los sim-only abonnement waarbij je niet maandelijks betaalt voor het toestel, maar enkel voor belminuten, sms’jes en dataverkeer dat je kiest.

Releasedatum: oktober 2013
Besturingssysteem: Blackberry 10
Afmetingen: 140,7 × 72 × 9,3 millimeter
Processor: 1,7 GHz dualcore processor
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16 GB opslag
Scherm: 5 inch scherm met 1280×720 pixels
Netwerk: bluetooth, GPRS, wifi, 3G, NFC, 4G
Batterij: 2880 mAh
Camera: 8 megapixel camera, 2 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]