‘LG G3 krijgt Android 7.0-update’

android-n

Het lijkt er op dat LG ook de LG G3 nog van een update zal gaan voorzien. Dat de LG G5 de Android 7.0 update krijgt, lijkt voor zichzelf te spreken. Ook de ruim een jaar oude LG G4 komt daar zeker in aanmerking voor.

Wij zijn nieuwe benchmarks tegengekomen in de Geekbench database, met daartussen een aantal LG G3’s die op Android 7.0 als besturingssysteem draaien. Daarom ook goed mogelijk dat LG deze update redelijk snel door zal geven aan de telefoons. Dat deed de fabrikant een jaar eerder ook al met Marshmallow, toen was die redelijk snel te vinden op de telefoons van de fabrikant.

lgg3android7

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x