‘China Telecom kondigt iPhone 6 per ongeluk aan’

De nieuwe iPhone van Apple heeft voor ons nu niet meer zo heel erg veel geheimen, maar het is altijd maar afwachten of die dingen ook kloppen. Dit kan door Apple zelf bevestigd worden, of door de grote partners. Een van de grootste partners van Apple, China Telecom, heeft op haar officiële Weibo account (Chinese versie van Twitter) de iPhone 6 aangekondigd. Snel na de plaatsing werd hij al weer verwijderd, maar gelukkig hebben we er een screenshot van.

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat het om een nieuwe iPhone gaat, de achterkant ziet er immers anders uit dan dat we tot dusver gezien hebben. De kleuren waarin de iPhone 6 komt zijn ook al redelijk duidelijk: wit (zilver), zwart (antraciet) en goud. Verder staat er dat de iPhone 6 LTE, 3G, CDMA en GSM banden ondersteunt en daarnaast simlock-vrij te koop zal zijn.

Op 9 september zou het dan eindelijk zo ver moeten zijn, en het zou goed kunnen dat we deze afbeelding dan weer tegen zullen komen. Apple zal deze keer weer met twee verschillende toestellen komen, alleen verschillen de iPhones dan op formaat: 4,7 inch vs. 5,5 inch.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x