Duurdere iPhone 6 modellen krijgen saffieren scherm

iPhone-6-Amazon-Japan

Het ziet er naar uit dat Apple voor de aankomende iPhone 6 in plaats van glas als beschermlaag voor het scherm saffier wil gaan gebruiken. Saffier is vele malen sterker, buigzamer en krasbestendiger en dus zou het scherm van de iPhone minder vaak kapot moeten gaan. Er is alleen wel een nadeel: saffier kost meer dan glas. Daarom moet je meer betalen voor een iPhone 6 met een scherm van saffier.

Om deze reden stelt The Wall Street Journal dat Apple van plan is om alleen op de duurdere iPhone 6 modellen een saffieren scherm te implanteren. Dit zou dus ook meteen betekenen dat de andere iPhone 6 modellen goedkoper zullen zijn, en misschien wel goedkoper dan de iPhone ooit bij de lancering geweest is?

Nu zal het dan zo zijn dat een iPhone 6 met een scherm van saffier al gauw 100 euro duurder is. Maar als je je scherm laat vervangen kost dat ook al snel zo’n 80 euro. Als je dus van jezelf weet dat je je telefoon wel eens laat vallen, dan kan het goed voor je zijn om de iPhone 6 met een saffieren scherm te overwegen.

Volgens de geruchten gaan de iPhone 6 telefoons 9 september aangekondigd worden, om daarna al snel de release van de iPhone 6 te hebben.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x