HTC One mini 2 verschijnt in grijs, zilver en goud

HTC-One-M8-mini-2

HTC-One-M8-mini-2

Waar HTC bij de opvolger van de HTC One gekozen heeft om daar geen cijfer achter te doen (vanwege de verwarring die je dan krijgt met One 2) maar die aan te duiden met een codenaam, HTC One M8, gaat de opvolger van de HTC One mini wel ‘gewoon’ het volgende nummer krijgen, namelijk HTC One mini 2.

Er zijn van deze mini telefoon een aantal foto’s verschenen op het account van @evleaks die de One mini 2 laat zien in de kleuren grijs, zilver en goud. Dat zijn dezelfde kleuren als waarin de One M8 nu verkrijgbaar is.

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat deze telefoon zonder een dual-camera komt en dat de speakers ten opzichte van de One M8 wat zijn verplaatst. Wat nog onduidelijk over deze telefoon is, is wat zijn specificaties gaan worden. De geruchten gaan dat het een 4.5 inch 720p scherm krijgt met een quad-core Snapdragon 400 op 1.4 GHz, 1 GB RAM en 16 GB interne opslag. De bekritiseerde camera van HTC wordt bij deze telefoon wellicht wel een betere, met 13 megapixels doet hij in ieder geval qua megapixels niet onder aan andere telefoons. HTC zou eind deze maand de One mini 2 aan gaan kondigen, stay tuned!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x