Samsung Galaxy S5 Prime komt ergens in juni

SGS5

De laatste tijd verschijnen er steeds weer nieuwe aanwijzingen van het bestaan van de Samsung Galaxy S5 Prime, de premium versie van de Galaxy S5. De verschilpunten met de gewone S5 zouden hierbij liggen bij het scherm, met een verbeterde resolutie van 2560 x 1440 pixels en een premium behuizing.

Een bericht uit een krant in Korea zegt dat de Galaxy S5 Prime zijn eerste vertoning in juni zal gaan maken. Of het hier gaat om de aankondiging of de release daarvan wordt echter nog in het midden gelaten. Als de Galaxy S5 Prime daadwerkelijk komt, dan is dat toch wel de ‘ideale’ kandidaat om te concurreren met de LG G3 die ook een QHD scherm zou hebben en waarschijnlijk ook rond die tijd aangekondigd zal gaan worden.

Dan is het nog wel even de vraag wat voor een prijskaartje Samsung zou gaan geven aan de Galaxy S5 Prime. Als die te dicht bij die van de Samsung Galaxy S5 ligt, dan kan ik mij voorstellen dat kopers van de Galaxy S5 zich misschien wel ‘belazerd’ zullen voelen. Aan de andere kant, als Samsung er 200 euro boven gaat zitten qua prijs, dus zo’n 800-900 euro, dan zullen er ook niet heel erg veel kopers tussen zitten die bereid zijn om zo diep in de buidel te tasten. Zeker ook omdat LG met de LG G3 een in dat opzicht goedkopere telefoon laat komen, met een verwacht prijskaartje van 700 euro. Dan is de keuze voor zo’n telefoon al wat sneller gemaakt!

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x