‘Naam nieuwe Nexus telefoon bevestigd: Nexus 6’

De LG Nexus 5 van afgelopen jaar is uiterst succesvol gebleken. De combinatie van de hoge specificaties voor een lage prijs spreekt bij veel mensen, natuurlijk, aan. Google en LG lijken erg tevreden over de samenwerking en het zou dus zomaar kunnen zijn dat LG ook dit jaar weer de Nexus smartphone gaat maken. Als LG de Nexus gaat maken, dan is al wel ongeveer bekend hoe het design eruit gaat zien. Een paar dagen terug lekte er namelijk foto’s uit van de LG Isai. De LG Isai van vorig jaar leek identiek aan de LG G2 die op zijn beurt weer erg veel leek op de Nexus 5. Als LG dus weer de Nexus maakt, dan kan het goed zijn dat die er hetzelfde uit komt te zien als de Isai en de G3.

Hoe de nieuwe Nexus zou gaan heten was nog wel een beetje onbekend. Voor de hand ligt natuurlijk Nexus 6, maar dat kan makkelijk in verwarring gebracht worden met bijvoorbeeld de Nexus 7, en dat is een tablet. Om deze reden zou bedacht worden om een andere naam te verzinnen, maar na wat onderzoek blijkt dan toch dat de naam Nexus 6 gebruikt gaat worden.

Google heeft namelijk de domeinnamen (de namen van websites) van o.a. Nexus6.nl, Nexus6.com en Nexus6.net geregistreerd waaruit geconcludeerd kan worden dat deze naam gebruikt gaat worden. De meest voor de hand liggende toestel dat deze naam krijgt, is dan natuurlijk de opvolger van de Nexus 5; de nieuwe Nexus 6. Wel zal het nog even duren voordat de Nexus 6 verkrijgbaar is, waarschijnlijk duurt het nog wel tot september of oktober van dit jaar. Gelukkig is de Nexus 5 nog lang niet uit de roulatie en voldoet die nog perfect!

Nexus6

Nexus6-2

Nexus6-3

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x