Nieuw vlaggenschip HTC 25 maart aangekondigd

HTC-M8

htc-uitnodigingHTC heeft zojuist een uitnodiging naar de pers verstuurd voor een evenement die gericht is op HTC’s ‘belangrijkste vlaggenschip voor 2014′. Na alle geruchten kan je ervan uitgaan dat het hier om de HTC M8 (of HTC One 2) gaat. Het evenement is op 25 maart in zowel Ney York als in Londen te zien, tegelijkertijd.

Er is dus nog ruim een maand te gaan voordat deze telefoon officieel aangekondigd gaat worden, maar toch zijn er al een heleboel geruchten de wereld in gebracht die ook bevestigd lijken zijn. Wat nog het meest onduidelijk van allemaal is, is de naam die het toestel gaat krijgen omdat M8 meer een codenaam is. Varianten voor de naam kunnen verschillen van HTC One Two, HTC One Plus tot HTC One 2. Over de naam moet je je maar geen zorgen maken, HTC zal vast wel iets leuks vinden 😉

Wat al wel duidelijker is, is dat de HTC knoppen op het scherm gaat krijgen waardoor het schermformaat naar 5 inch groeit terwijl de telefoon dezelfde lengte houdt. Daarnaast zou er een Snapdragon 800 processor gebruikt worden en een dual LED flits camera op de achterkant van de telefoon. Of er bij deze telefoon ook gebruik gemaakt gaat worden van een vingerafdrukscanner is onbekend, maar ik verwacht persoonlijk van niet (bij de HTC One Max was het immers niet zo’n heel groot succes).
Qua design zal de telefoon veel lijken op zijn voorganger, de HTC One. Gelukkig weten we nu wel wanneer we duidelijkheid krijgen over deze telefoon, dat zal 25 maart dus zijn!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x