Grote update BlackBerry Messenger komt naar iOS, BB10 en Android

BlackBerry-BBM-update-BlackBerry-10-iOS-en-Android

Vandaag krijgt BBM een update voor alle platformen, iOS, Android en BlackBerry 10. Voor de gebruikers van BBM op iOS en Android betekent dit dat ze nu gebruik kunnen maken van BBM Voice, iets wat op het besturingssysteems van de BlackBerry telefoons al langer mogelijk was. Hiermee kan je gratis bellen naar andere gebruikers van het berichten systeem van BlackBerry, onafhankelijk van het besturingssysteem van de persoon naar wie je belt.

Verder is het na de update mogelijk voor alle gebruikers om foto’s, documenten en ingesproken berichten snel te delen met de klik op 1 knop. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde BBM Channels. Dit zijn eigenlijk groepen die de gebruikers aan kunnen maken waar je het over van alles kan hebben: sporten, hobby’s, films, gekke dingen etc. Iedereen kan hier lid van worden, en als je lid bent ontvang je een notificatie zodra er iets nieuws geplaatst is. BlackBerry wilt dit ook al inkomen gaan gebruiken: bedrijven openen groepen waar mensen commentaar kunnen plaatsen over hun producten, hier vraagt BlackBerry dan waarschijnlijk een vergoeding voor.

Ook krijg je ondersteuning voor Dropbox bij je update voor BBM. Bij Dropbox kan je dingen in de cloud opslaan en zo simpel delen met vrienden over de hele wereld. Ook krijg je nog eens 100 extra emoticons die je kan gebruiken bij het versturen van een bericht naar een andere BBM gebruiker.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x