Samsung-Galaxy-S4-Mini

Samsung Galaxy S4 mini abonnement

Dit is een kleine versie van de Samsung Galaxy S4, de Galaxy S4 mini. Waar veel smartphones steeds groter worden, komen er tegenwoordig ook ‘mini’ versies uit van de smartphones die kleiner zijn in formaat en minder goed qua specificaties maar daardoor wel aantrekkelijk worden door een mooie prijs. Zo ook met de Galaxy S4 mini. Met een dual-core 1.7 GHz processor, 1.5 GB RAM, een 4.3 inch scherm en 8 megapixel camera is het nog gewoon een erg goede telefoon voor een leuke prijs.

Empty tab. Edit page to add content here.

Groot groter grootst is iets wat de laatste tijd steeds meer voorkomt bij nieuwe smartphones. Een grootte smartphone is niet in elke situatie ideaal waardoor er soms behoefte is aan een kleinere smartphone. Het nadeel van een kleinere smartphone is dat de specificaties vaak ook minder zijn. Samsung heeft hier de perfecte middenweg in gevonden met de Galaxy s4 mini. Dit is een toestel welke zeer betaalbaar is en met een scherm van 4,3” een stuk kleiner dan de gemiddelde smartphone van deze tijd.

Samsung Galaxy s4 mini specificaties

Processor: Qualcomm Snapdragon 400 dual core 1.7 GHz
Werkgeheugen: 1,5GB
Opslaggeheugen: 8GB
Camera: 8 MP met enkele led flitser
Scherm: 4,3″ met een resolutie van 960 x 540 pixels
Scherm type: HD super amoled

Software

De Samsung Galaxy s4 mini is net als vrijwel alle andere toestellen van Samsung voorzien van het Google Android besturingssysteem. De s4 mini is standaard voorzien van Android 4.2 Jelly Bean. Samsung staat bekend om de lange support welke op de toestellen geleverd wordt en de verwachting is dan ook dat ook nieuwe Android versies beschikbaar zullen komen voor de Samsung Galaxy s4 mini

Accu S4 mini

Ondanks het kleine formaat hoeft er niet ingeleverd te worden op de accucapaciteit. De capaciteit van de accu is 1900 mAh waarmee de s4 mini wel 300 uur op stand-by kan blijven staan. Bij het actief gebruiken van internet kan de s4 mini nog steeds 9 uur met zijn accu doen. Daarnaast is in tegenstelling tot veel andere smartphones de accu van de Galaxy s4 mini verwisselbaar en is er dus een mogelijkheid een extra accu aan te schaffen. Voor ongeveer 12 euro is er al een extra accu te bestellen voor een Galaxy s4 mini. Met een extra accu kan de s4 mini dus 600 uur op stand-by staan, ideaal voor een vakantie of festival!

Bijzondere eigenschappen

De Samsung Galaxy s4 mini is net als veel andere toestellen weer voorzien van vele bijzondere eigenschappen. Een eigenschap welke extra opvalt is de optie voor Group Play. Group play maakt het mogelijk om bijvoorbeeld muziek op een toestel centraal te regelen en het geluid draadloos naar andere Samsung toestellen te streamen. Het toestel wat de muziek bedient kan op deze manier ook het volume van de andere toestellen regelen. Dit is een optie welke op alle toestellen uit de Galaxy serie beschikbaar zal komen waardoor het dus ook mogelijk is om met een Samsung Galaxy s4 mini draadloos muziek te streamen naar een Samsung Galaxy s2.

Opslag

De smartphone wordt voor steeds meer toepassingen gebruikt en daarbij is natuurlijk ook veel opslag nodig. Alle toestellen uit de Galaxy s serie hebben de mogelijkheid om het geheugen uit te bereiden met een losse micoSD kaart. Bij de Samsung Galaxy s4 mini is het mogelijk om het

geheugen uit te bereiden met een microSD kaart van maximaal 64GB. Met 64 GB aan opslag kunt u bijna 20.000 muziekbestanden opslaan en een groot aantal videobestanden. Met de Samsung Galaxy s4 mini hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de opslagcapaciteit.

Releasedatum: juli 2013
Besturingssysteem: Android 4.2.2
Afmetingen: 124,6 x 61,3 x 8,9 millimeter, 107 gram
Processor: Qualcomm Snapdragon 400 1.7GHz-dualcore-processor
Geheugen: 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte
Camera: 8-megapixel-camera (achter), 1,9 megapixel-camera
Scherm: 4,3 inch super-amoled-scherm (960×540 pixels)
Netwerk: gprs, 3g, 3g+ en 4g
Batterij: 1900 mAh

[WPCR_INSERT]