Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 abonnement

De Samsung Galaxy S4 was een van de paradepaardjes van Samsung uit het jaar 2013. De Samsung Galaxy S4 heeft de vele successen van zijn voorganger, de Galaxy S3, minimaal evenaart en vaak verbroken. Zo zijn er miljoenen Samsung Galaxy S4’s over de toonbank gegaan, en heel gek was dat ook niet. Het was destijds ook echt het beste toestel dat er was. De Samsung Galaxy S4 beschikt over de Snapdragon 800 processor, heeft een Full HD Super Amoled scherm en beschikt over enkele slimme functies. Zo kan je een video pauzeren als je wegkijkt van het scherm, of met je hoofd bewegen en zorgen dat je zo over je telefoon scollt. Nu komt er de opvolger van deze winnaar, de Samsung Galaxy S5.

Empty tab. Edit page to add content here.

De Samsung Galaxy S4 werd in maart 2013 door Samsung aangekondigd en is vanaf april 2013 in telefoonwinkels overal in Nederland verkrijgbaar. De Samsung Galaxy S4 is in 2013 het paradepaardje van Samsung op het gebied van smartphones en meerdere malen bekroond met (internationale)prijzen. De belangrijkste kenmerken van deze high-end smartphone zijn het grote scherm, de razendsnelle 1,9 GHz Quad Core processor, de camera waarmee je aan twee kanten tegelijk een foto kan maken een Smart Pause, dat een video pauzeert als je wegkijkt.

Full HD Super Amoled scherm

De slechts 130 gram weegende Samsung Galaxy S4 heeft een 5 inch Full HD Super Amoled scherm, oftewel een pixeldichtheid van 441 pixels per inch. Daarnaast is het scherm voorzien van het speciaal krasbestendig glas, waardoor de smartphone veel gevaarlijke situaties zal overleven zonder een krasje of zelfs een barst. Ondanks het feit dat de Galaxy S4 in dikte en gewicht is afgenomen is de snelheid toegenomen door de razendsnelle processor. Met de smartphone zijn daarnaast alle moderne telefoonnetwerken beschikbaar, inclusief het snellere 4G-netwerk.
Helemaal nieuw zijn Dual Shot en Smart Pause. Met de eerstgenoemde kun je zowel van je vrienden en van jezelf een foto maken en deze vervolgens met één druk op de knop samenvoegen zodat de maker van de foto er ook gewoon opstaat. Daarnaast biedt de camera van 13 megapixels haarscherpe foto’s en video’s. Smart Pause zorgt ervoor dat je nooit meer een deel van een video mist, zodra je wegkijkt pauzeert de video automatisch en kun je bijvoorbeeld ook nieuwsberichten lezen zonder daadwerkelijk met je handen te scrollen omdat de frontcamera waarneemt op welk moment er gescrolld moet worden.

Optimale leefwijze met de ‘S-Healt’-software

De Samsung Galaxy S4 kan middels geïnstalleerde software en via sensoren de fysieke gesteldheid bepalen, uw gezondheidsstatus controleren middels verschillende automatische dagboeken en het geluid afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor zorgt deze smartphone ervoor dat je gaat sporten tijdens de beste weersomstandigheden en weet de smartphone hoeveel je op een dag bewogen hebt om zo te bepalen hoeveel je nog moet bewegen voor een optimale leefstijl.

De Samsung Galaxy S4 weet tot op heden al verschillende belangrijke prijzen te winnen. Een van deze prijzen is de EISA award voor beste product 2013/2014 in de categorie smartphones. Daarnaast is de Samsung Galaxy S4 door het tijdschrift Computer! Totaal als beste uit de smartphone-test gekomen. Ook kwam de smartphone het beste uit test van smartphones door de Consumentenbond in november 2013.

Samsung Galaxy S4 kopen

De Samsung Galaxy S4 is sinds april 2013 overal in Nederland verkrijgbaar in combinatie met een Samsung Galaxy S4 abonnement, een prepaid simkaart of zonder simkaart. In het eerste geval betaal je in de meeste gevallen gedurende 12 of 24 maanden een vast bedrag per maand voor de telefoon, belminuten, sms’jes en dataverkeer. Ben je een minder constante gebruiker, dan kan een prepaid telefoon een optie zijn; dan betaal je enkel voor je verbruik maar vaak meer dan in combinatie met een abonnement. De derde optie, de middenweg, is een los toestel die je combineert met een sim-only abonnement, waarbij je de Samsung Galaxy S4 los koopt en vervolgens een vast maandelijks bedrag betaalt voor je belminuten, sms’jes en dataverkeer.

Releasedatum: maart 2013
Besturingssysteem: Android 4.3
Afmetingen: 136,6×69,8×7,9 millimeter
Processor: 1,9GHz-quadcore-processor
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16/64GB opslagruimte
Camera: 13-megapixel-camera, 2-megapixel-frontcamera
Scherm: 5 inch-scherm (1080×1920 pixels)
Netwerk: gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2600 mAh

[WPCR_INSERT]