Samsung-Galaxy-Note-3

Samsung Galaxy Note 3 abonnement

De Samsung Galaxy Note 3 was het tweede toptoestel van Samsung die gelanceerd werd in 2013, samen met de Galaxy S4. Wat meteen opvalt aan de Samsung Galaxy Note 3, is dat die best een groot formaat heeft. Waar vroeger de telefoons alsmaar kleiner werden, gebeurt dat nu andersom door de komst van de smartphones. De Galaxy Note 3 behoort met zijn formaat van 5.7 inch tot de grootste in de markt maar ook meteen tot de beste. De specificaties van de Note 3 zijn spectaculair, hij werkt super soepel en snel. Als je een phablet wilt kopen, dan is deze absoluut aan te raden!

Empty tab. Edit page to add content here.

De Samsung Galaxy Note 3 is in september 2013 aangekondigd en was in dezelfde maand direct te koop in heel Nederland. De Samsung Galaxy Note 3 is de high-end smartphone met een Full HD Super Amoled scherm van 5,7 inch in combinatie met een razendsnelle processor om een luxe en elegante smartphone te kunnen bieden. Dit in combinatie met de S pen voor tekenen, schetsen en schrijven met je smartphone maken dit dé telefoon voor iedereen die snel dingen wil opschrijven en in zich op wil nemen. Zeker nu je niet meer hoeft te switchen tussen applicaties, maar kunt multitasken door zowel notities te maken en de rekenmachine te gebruiken in hetzelfde scherm.

Samsung Galaxy Note 3 kenmerken

De 168 gram wegende Samsung Galaxy Note 3 is met zijn 5,7 inch scherm nog groter dan zijn voorganger. Ondanks dit grotere scherm groeit de smartphone maar een heel klein beetje (151 x 79 x 8 mm). Daarnaast zorgen de 2,3 GHz quad-core processor in combinatie met het 3 GB grote werkgeheugen voor zeer krachtige prestaties, alle apps zullen moeiteloos werken op de Samsung Galaxy Note 3. Een smartphone als de Samsung Galaxy Note 3 moet natuurlijk beschikken over een kwalitatieve camera, een 13 megapixel camera en 4K-video’s. De verbeterde S Pen werkt Air Command ten opzichte van de Note 2 stukken beter in combinatie met Android 4.3 Jelly Bean. Met deze prestaties kan ook de batterij niet achterblijven, een maar liefst 3200 mAh batterij voor 528 uur in de stand-by stand en ruim 2160 minuten bellen.

Doelgroep Samsung Galaxy Note 3

De grootte van het toestel maakt het Samsung Galaxy Note 3 wel minder geschikt wanneer je geen grote broekzakken hebt of hem in je tas vervoert, want die heb je wel nodig voor de mega grote Galaxy Note 3. De Samsung Galaxy Note 3 is uitermate geschikt voor mensen die hun smartphone intensief gebruiken zoals zakenlui en creatieve mensen door de S Pen, het tekenen, schetsen en schrijven met de smartphone. Tijdens een vergadering even wat notities maken of een idee snel even uitwerken, met de Note 3 kan het allemaal. Dat de Galaxy Note 3 echt wat voor intensieve gebruikers is komt ook naar voren in het feit dat het vrijwel de enige smartphone is waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier kan multitasken. Wel is van belang om te weten dat de Samsung Galaxy Note 3 in combinatie met de leren achterkant en de grootte lastig met een hand te bedienen is en sommige apps op het toestel gemaakt zijn om met één hand te bedienen.

Samsung Galaxy Note 3 kopen

De Samsung Galaxy Note 3 is sinds september 2013 in de meeste (online) telefoonwinkels en via alle providers verkrijgbaar als los toestel, in combinatie met een prepaid simkaart of met een Samsung Galaxy Note 3 abonnement. Bij het laatstgenoemde abonnement betaal je gedurende een periode van 12 of 24 maanden een vast bedrag per maand voor het toestel in combinatie met belminuten, sms’jes en dataverkeer. Mocht je het toestel los willen kopen en alleen een abonnement willen voor de belminuten, sms’jes en dataverkeer dan is een Sim Only abonnement erg geschikt voor jou.

Releasedatum: september 2013
Besturingssysteem: Android 4.4
Afmetingen: 151,2 × 79,2 × 8,3 millimeter, 168 gram
Scherm: 5,7 inch-amoled-scherm met 1080 x 1920 pixels
Camera: 13-megapixel-camera, 2-megapixel-frontcamera
Geheugen: 3GB werkgeheugen, 32/64GB opslagruimte
Processor: 2.3GHz-quadcore-processor
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 3200 mAh

[WPCR_INSERT]