Samsung-Galaxy-A7

Samsung Galaxy A7 abonnement

De Samsung Galaxy A7 is een smartphone van Samsung die tot de nieuwe Galaxy A-serie behoort. Deze serie kenmerkt zich door zijn metalen behuizing, en de Galaxy A7 is daar het vlaggenschip van. Naast de Galaxy A7, zijn er ook de Galaxy A3 en Galaxy A5.

Samsung heeft de Galaxy A7 een scherm van 5,5 inch meegegeven, en daardoor is hij relatief groot. In de lengte is hij dus wel lang (151 millimeter), maar dik is hij absoluut niet. Met slechts 6,3 millimeter is de Galaxy A7 bij zijn introductie de dunste Samsung smartphone ooit gemaakt.

Galaxy A5 300x250

Empty tab. Edit page to add content here.

Samsung is zich in 2014 meer gaan focussen op een premium design. De Galaxy A-serie is daar, onder anderen, het resultaat van. Met de komst van de Samsung Galaxy Alpha werd deze nieuwe serie in het leven geroepen, waarna de Samsung Galaxy A7 ook te koop is. De behuizing van de Samsung Galaxy A7 bestaat voornamelijk uit metaal. Hierdoor zou de consument het gevoel moeten krijgen dat ze een premium smartphonebehuizing voor een premium prijs kunnen ontvangen, in plaats van het goedkopere plastic.

Samsung Galaxy A7 specificaties

Samsung heeft drie verschillede Galaxy A smartphones uitgebracht. Deze verschillen allemaal wel van elkaar, maar het opvallendste verschil is te vinden aan de buitenkant. De Galaxy A3 heeft namelijk een 4,5 inch scherm, de Galaxy A5 een 5 inch scherm en Samsung heeft de Galaxy A7 een 5,5 inch scherm meegegeven. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels (Full HD) met de Super AMOLED techniek. Hierdoor geeft het scherm van de Galaxy A7 een helder beeld.

De Snapdragon 615 processor bezorgt de rekenkracht voor de Samsung Galaxy A7. Deze processor heeft acht kernen (octa-core). De ene helft heeft een maximale kloksnelheid van 1,9 GHz, de andere vier hebben hun top op 1,3 GHz. Het geheugen van de Samsung Galaxy A7 bestaat uit 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is, in tegenstelling tot de Galaxy Alpha, uitbreidbaar met een micro SD kaart van maximaal 64 GB.

Als camera’s heeft Samsung de Galaxy A7 een 13 megapixel camera gegeven voor de achterkant, en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Heel veel speciaals is er niet te zeggen over de camera’s van de Samsung Galaxy A7: ze doen wat ze behoren te doen. Verder is er nog een batterij met een capaciteit van 2600 mAh te vinden. Daarnaast is er natuurlijk Android 4.4.4 KitKat op geïnstalleerd, waarvan wordt verwacht dat de update naar Lollipop snel gaat komen.

Samsung Galaxy A7 kopen

De Samsung Galaxy A7 kopen kan vanaf maart 2015. De Samsung Galaxy A7 is verkrijgbaar is drie verschillende kleuren, te weten: zwart, wit en goud. De prijs van de Samsung Galaxy A7 is vastgesteld op 509 euro, en behoort daardoor is het top segment. Onder het kopje Samsung Galaxy A7 abonnement kan je alle abonnementen vinden in combinatie met de Galaxy A7. Vergelijk daar alle abonnementen, en filter op de dingen die jij wilt hebben, om zo tot de beste deal te komen voor de Galaxy A7.

Releasedatum: maart 2015
Besturingssysteem: Android 4.4.4 KitKat
Afmetingen: 151 × 76,2 × 6,3 millimeter, 141 gram
Processor: 1,5 GHz octa-core processor (Snapdragon 615)
Geheugen: 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslag (uitbreidbaar)
Scherm: 5,5 inch scherm met 1080 × 1920 pixels
Netwerk: bluetooth, GPRS, wifi, 3G, 4G
Batterij: 2600 mAh
Camera: 13 megapixel camera, 5 megapixel frontcamera

[WPCR_INSERT]