Nokia-Lumia-1020

Nokia Lumia 1020 abonnement

De Nokia Lumia 1020 is in alle opzichten een high-end smartphone van Nokia te noemen. Met een ideaal schermformaat van 4.5 inch is hij niet zo groot zoals de meeste top toestellen van tegenwoordig (met uitzondering van de iPhone) waardoor die lekker in je hand ligt en goed in je zak past. Daarnaast beschikt hij over een snelle 1.5 GHz processor met 2 GB voor het werkgeheugen. De resolutie op de telefoon ligt hoog genoeg waardoor je geen onderscheid kan maken tussen pixels (332 ppi) en de batterij gaat lang mee door de 2000 mAh capaciteit. En dan is er nog de camera die maar liefst 41 megapixels heeft!

Empty tab. Edit page to add content here.

De sinds september 2013 verkrijgbare Nokia Lumia 1020 is absoluut een high-end smartphone met ontzettend goede specificaties, te beginnen bij een groot scherm van 4,5 inch, toegang tot het veel snellere 4G-netwerk en een processor die volledig past bij de eisen van deze tijd. Maar naast deze al toffe specificaties is er de 41 megapixel camera die in veel gevallen zelfs beter is dan andere camera’s die niet gecombineerd zijn met een smartphone.

Nokia Lumia 1020 Kenmerken

Naast de uitmuntende camera is de Nokia Lumia 1020 ook op andere vlaken een echt high-end toestel. Een 4,5 inch AMOLED scherm met een resolutie van 768 x 1280 pixels en een pixeldichtheid van 332 pixels per inch maken dit toestel uitermate geschikt voor het kijken van films of om te gamen. De processor laat dit ook zeker toe, een 1,5 GHz processor in combinatie met 2 GB werkgeheugen zorgen voor een krachtige smartphone die zelden zal haperen bij het gebruik applicaties op de Nokia Lumia 1020. Je kan je natuurlijk voorstellen dat bij een dergelijke camera de batterij ook zeer belangrijk is, hier is ook aan gedacht met een 2000 mAh batterij die ruim 384 uur in de stand-by stand kan staan, waarmee je 1140 minuten kan bellen en waarmee je maar liefst 3780 minuten muziek kunt luisteren.

41 Megapixel camera

De Nokia Lumia 1020 is uitgerust met een 41 megapixel camera, dat tevens het meest onderscheidende onderdeel van het toestel is. Deze camera heeft een Carl Zeiss lens, een Xenon-flitser en alle bekende opties zoals beeldstabilisatie en digitale zoom. Daarnaast kun je alles instellen, van witbalans tot de sluitertijd.

Doelgroep Nokia Lumia 1020

De Nokia Lumia 1020 is door de geweldige camera van maar liefst 41 megapixels uitermate geschikt voor iedere gadgetliefhebber of (hobby) fotograaf die het tof vind altijd een camera bij zich te hebben van super kwaliteit die daarnaast gecombineerd is met zijn of haar smartphone, want ook de andere specificaties van de Nokia Lumia 1020 zijn verbluffend. Daarnaast is het toestel zeer geschikt voor mensen die nooit eerder een smartphone gehad hebben, maar toch behoefte hebben aan een kwalitatief hoogstaande telefoon. Het besturingssysteem Windows Phone 8 is namelijk erg gemakkelijk te bedienen en Nokia biedt bij het toestel gratis een aantal waardevolle apps aan zoals een gratis en offline navigatiesysteem om overal ter wereld zonder internet de weg te kunnen vinden.

Nokia Lumia 1020 kopen

De Nokia Lumia werd in juli 2013 aangekondigd en is sinds september 2013 verkrijgbaar via alle Nederlandse providers in combinatie met een Nokia Lumia 1020 abonnement, waarbij je gedurende 12 of 24 maanden een vast maandbedrag betaalt voor het toestel en een vooraf vastgesteld aantal belminuten, sms’jes en hoeveelheid dataverkeer die je elke maand tot je beschikking krijgt. Soms kan het voordeliger zijn een Nokia Lumia 1020 prepaid te kopen wanneer je bijvoorbeeld weinig belt, sms’t of onderweg internet met je telefoon. Je betaalt dan alleen voor datgene dat je daadwerkelijk verbruikt maar je moet de Lumia 1020 wel eerst los kopen. De derde mogelijkheid is om het toestel los te kopen, zodat het toestel met elke simkaart gebruikt kan worden of er de mogelijkheid is om een sim-only abonnement af te sluiten en hierbij maandelijks te betalen voor belminuten, sms’jes en dataverkeer en dus niet voor het toestel zelf.

Releasedatum: september 2013
Besturingssysteem: Windows Phone 8
Afmetingen: 130 x 71 x 10 millimeter, 158 gram
Scherm: 4,5 inch-scherm met 768 x 1280 pixels
Camera: 41-megapixel-camera, 1,2-megapixel-frontcamera
Geheugen: 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte
Processor: 1,5GHz-dualcore-processor
Netwerk: bluetooth, gprs, wifi, 3g, 4g
Batterij: 2000 mAh

[WPCR_INSERT]