Nokia Lumia 1020

Nokia-Lumia-1020

Nokia Lumia 920

Nokia-Lumia-920

Nokia Lumia 520

Nokia-Lumia-520

Het Finse bedrijf Nokia had voor de komst het grootste deel van de telefoon markt in handen. Ze hebben echter een paar stappen terug moeten zetten toen de smartphone de markt op kwam. De focus van Nokia is ondertussen ook gericht op de smartphones, en ze komen terug. Nokia maakt veelvuldig gebruik van Windows als besturingssysteem voor de smartphones, en is marktleider voor de Windows smartphones.

Nokia PureView: de beste camera’s

Waar de Nokia smartphones op uitblinken, is echt wel de camera. In de Lumia-lijn van het bedrijf vind je smartphones met de PureView technologie die in staat is om de beste foto’s en video’s te maken. Camera’s met 41 megapixel zijn ook zeker geen uitzondering bij de telefoons. Hoewel het aantal megapixels niet alles zegt over de kwaliteit van de foto’s, is iedereen het er wel over eens dat de camera’s van de Lumia smartphones geweldig zijn.

Nokia smartphone kopen

Via Mobifo is het heel makkelijk om te zoeken naar het juiste abonnement voor jouw Nokia Lumia smartphone. Van alle telefoons in onze database worden dagelijks de aanbiedingen en abonnementsprijzen berekend, die jij daarna weer kan vergelijken en filteren waardoor je de beste prijs krijgt voor een abonnement dat bij jou past. Ook daarom vergelijk je Nokia smartphones op Mobifo!